ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

18 September, 2024 - 18:41

Categories: 

Χάνει και τον Άρη ο Μασούρας

Οι ημέρες περνούν, ωστόσο τα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών παραμένουν για τον Ολυμπιακό, ενόψει της κομβικής σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα στερηθεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς τις πολύτιμες υπηρεσίες του Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική παράδοση σκοραρίσματος κόντρα στον Άρη τα τελευταία πεντέμιση χρόνια, όπου αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα».  Είχε τραυματιστεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας με τη Φινλανδία για το Nations League και παρότι έχει σφίξει πολλές φορές τα δόντια, δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και για τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Πλέον ο Έλληνας άσος εξτρέμ, με τις θεραπείες που κάνει καθημερινά στον Ρέντη, ανεβάζει στροφές για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Λιόν στη Γαλλία, στην «ερυθρόλευκη» πρεμιέρα στη League Phase του Europa League, την άλλη Πέμπτη.  Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι πάνω από έναν μήνα εκτός δράσης, αλλά οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν αφήσει και όλα δείχνουν πως ούτε εκείνος θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο διεθνής στόπερ ανέβασε αρκετά την ένταση της προπόνησης και εκτός απροόπτου θα είναι και εκείνος στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Γάλλους.

 

Φαβορί να ξεκινήσουν Κάρμο και Ολιβέιρα

Την ίδια στιγμή ο Μεντιλίμπαρ ρίχνει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής παρουσιάζοντας ορισμένες από τις σκέψεις του σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, που θα παραταχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Βάσκος τεχνικός προτίθεται να προχωρήσει σε ορισμένες διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το σχήμα που παρέταξε στην εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό. Η μία αφορά το κέντρο της άμυνας όπου ο Νταβίντ Κάρο αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα παίρνοντας την θέση του Πιρόλα, που δεν είχε βρεθεί σε καλή βραδιά και μάλιστα, είχε … δεχθεί από την πλευρά του τρεις τουλάχιστον επικίνδυνες φάσεις από την ομάδα του Αγρινίου. 

Η δεύτερη σημαντική διαφοροποίηση,  έχει να κάνει με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος μέσος δείχνει να αποκτά ρυθμό και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να φορέσει φανέλα βασικού αναλαμβάνοντας ηγετικό χώρο στον χώρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τους Έσε και Τσικίνιο.

 

Ομάδα: