ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

22 September, 2024 - 17:38

Categories: 

Ήττα κατ’ οίκον για την Μπριζ του Τζόλη από την Γάνδη

 

Η Γάνδη έκλεψε τις εντυπώσεις στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος, καθώς «άλωσε» την έδρα της Μπριζ και με 4-2 έφυγε θριαμβεύτρια μαζί με το τρίποντο.

Ο Τζόλης αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα συμμετείχε στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, καθώς έδωσε την τελική πάσα στον Νίλσον για να διαμορφώσει το τελικό 4-2, στο 70ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες πλέον βρίσκονται ισόβαθμες στην 3η θέση, με την Μπριζ όμως να έχει παιχνίδι περισσότερο, από την αντίπαλο της.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 4ο λεπτό έδειξαν τα… δόντια του, με τον Μέχελε να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με εντυπωσιακή κεφαλιά.

 

Μπορεί η Μπριζ να ξεκίνησε δυναμικά, η Γάνδη ήταν αυτή όμως που άνοιξε το σκορ. Ο Σούντρες βρήκε με μία εξαιρετική πάσα τον Ντιν και αυτός δίχως να διστάσει «εξαπέλυσε» το σουτ, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0, στο 39ο λεπτό.

 

Πριν ακόμη αντιληφθούν οι γηπεδούχοι τι είχε συμβεί, ο Ορντένες είχε μία άτυχη στιγμή και άθελα του στο 44ο λέπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

 

Όπως τελείωσε το πρώτο 45λεπτο, έτσι ακριβώς ξεκίνησε και το δεύτερο, με τη Γάνδη να βρίσκει και πάλι γκολ. Στο 46’ ο Μπράουν πάσαρε στον Γκάντελμαν και αυτός πάτησε μέσα στην περιοχή και με ένα όμορφο τελείωμα έκανε με άνεση το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

 

Η Μπριζ έδειξε όμως να μην τα παρατάει και στο επόμενο ακριβώς λεπτό μείωσε σε 3-1. Στο 47ο λεπτό ο Σκοβ Όλσεν κατάφερε να μειώσει, δίνοντας ξανά ελπίδες στην ομάδα του.

 

Αυτές οι ελπίδες βέβαια χάθηκαν οριστικά στο 63ο λεπτό, όταν ο Γκάντελμαν πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και συνολικά τέταρτο της Γάνδης στην αναμέτρηση, κλειδώνοντας το τρίποντο.

 

Το μόνο που κατάφερε η Μπριζ ήταν να μειώσει χάρη στην οξυδέρκεια του Χρήστου Τζόλη. Ο Έλληνας διεθνής έδωσε την ασίστ στον Νίλσον με τον Σουηδό επιθετικό να σκοράρει και να γράφει το τελικό 4-2.