ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

23 September, 2024 - 01:36

Categories: 

Πρεμιέρα Θαναηλάκη στο DEAL, για Κουσουλό και τo Φεστιβάλ της Λουκέρνης στο Τρίτο Πρόγραμμα!

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το «Deal» επιστρέφει στον Alpha, με παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη!  

 

Στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι παίκτες έρχονται αποφασισμένοι να κάνουν το δικό τους deal και να διεκδικήσουν 70.000€.

 

Αγωνία, γέλιο, ρίσκο, αλλά και τα 5 κουτιά έκπληξη με το νούμερο 23. Θα ρισκάρει ο παίκτης να συνεχίσει; Θα διπλασιάσει το ποσό που έχει ήδη κερδίσει, θα φύγει με τα ίδια, τα μισά ή θα τα χάσει όλα;

 

Η δικηγόρος Κάτια Αναγνωστοπούλου θα βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής για να δίνει την τελική έγκριση πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

 

Deal, με τον Γιώργο Θαναηλάκη.

 

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17:45.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Φεστιβάλ της Λουκέρνης στο Τρίτο Πρόγραμμα!

 

 

 

 

 

 

 

Το Τρίτο Πρόγραμμα συνεχίζει τις μεταδόσεις από τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ της ΕΒU, υποσχόμενο μοναδικές μουσικές βραδιές.

 

Το Tribschen, η ήρεμη πόλη της Λουκέρνης στην κεντρική Ελβετία γραμμένη στη μουσική ιστορία ως η πόλη που φιλοξενεί το σπίτι του Richard Wagner, είναι επίσης, το σπίτι του Φεστιβάλ της Λουκέρνης και κάθε χρόνο φιλοξενεί κορυφαίες ορχήστρες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες.

 

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Δευτέρα 23.09.2024, ώρα 21:10-23:00

Η «Έβδομη Συμφωνία» του Gustav Mahler, με την Ορχήστρα του Φεστιβάλ της Λουκέρνης υπό τη διεύθυνση του Riccardo Chailly άνοιξε το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ της πόλης.

Η συναυλία δόθηκε στις 16 Αυγούστου 2024.

 

Τρίτη 24.09.2024, ώρα 21:10-22:30

Ο 28χρονος Φινλανδός Klaus Mäkelä διευθύνει για πρώτη φορά την Ορχήστρα του Φεστιβάλ της Λουκέρνης και μαζί με τον Νορβηγό πιανίστα Leif Ove Andsnes παρουσιάζουν το αριστοτεχνικό «Κοντσέρτο για πιάνο έργο 16» του Edvard Grieg.

Στο πρόγραμμα της συναυλίας και η «Δεύτερη Συμφωνία» του. Το πρόγραμμα άνοιξε η συγκλονιστική Εισαγωγή «Εβρίδες» του Felix Mendelssohn.

Η συναυλία δόθηκε στις 17 Αυγούστου 2024.

 

Πέμπτη 26.09.2024, ώρα 21:10-23:00

O Yannick Nézet-Séguin παρουσιάζει το «Πρώτο Κοντσέρτο για πιάνο» της Γερμανίδας ρομαντικής συνθέτριας Clara Schumann. Η Ιταλίδα πιανίστα Beatrice Rana είναι η ιδανική ερμηνεύτρια γι’ αυτό το γεμάτο ενέργεια έργο.

Ο Nézet-Séguin –ένας μαέστρος που έχει τη φήμη πως εμπνέει τους μουσικούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό– διευθύνει την «Έβδομη Συμφωνία» του Anton Bruckner, το έργο που έγινε από την πρώτη του εκτέλεση, η μεγαλύτερη επιτυχία ζωής του συνθέτη.

Η συναυλία δόθηκε στις 24 Αυγούστου 2024.

 

Παρασκευή 27.09.2024, ώρα 21:10-23:00

Ο τσελίστας Sheku Kanneh-Mason επιλέγει ένα έργο με συγκλονιστικές εναλλαγές δυναμικών μερών και βαθιά στοχαστικές στιγμές, το απαιτητικό «Κοντσέρτο για τσέλο αρ.1 έργο 107» του Dmitri Shostakovich, ολοκληρώνοντας την παραμονή του ως «artiste étoile» του Φεστιβάλ της Λουκέρνης.

Το δεύτερο έργο της βραδιάς ανήκει στο μεγάλο ίνδαλμα του Shostakovich, τον Gustav Mahler. Ο Εσθονός μαέστρος Paavo Järvi διευθύνει την Ορχήστρα Tonhalle της Ζυρίχης στην «Πρώτη Συμφωνία» του Mahler, ένα έργο γεμάτο με τη μαγεία των ήχων της φύσης που φέρει την επονομασία «Τιτάν».

Η συναυλία δόθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2024.

 

Επιμέλεια – παρουσίαση για το Τρίτο Πρόγραμμα: Αλεξάνδρα Γιαλίνη

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.ertecho.gr/trito και στο www.facebook.com/tritoprogramma

 

 

 

 «OPEN KITCHEN»

 

 

 

Το «OPEN KITCHEN» έρχεται και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 16:50 με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!

 

Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.

 

Η γνωστή Chef δίνει την απάντηση στην πιο κλασική ερώτηση της ημέρας: «Τι να μαγειρέψω αύριο;». Υγιεινές επιλογές, εύκολα και γρήγορα snack, «vegan» γεύματα, παραδοσιακές συνταγές, τα κλασικά της μαμάς, ethnic προτάσεις, γλυκές δημιουργίες, BBQ και «comfort» μαγειρέματα που θα εναλλάσσονται σε αυτή τη γευστική διαδρομή!

 

Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50

Πρεμιέρα για Κουσουλό

To «OPEN ΤΩΡΑ!» με τον Πέτρο Κουσουλό κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου στις 14:00, με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν!

 

Ο Πέτρος Κουσουλός με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει και την ικανότητά του να «διαβάζει» την αλήθεια πίσω από την είδηση μπαίνει δυναμικά στη ζωντανή καθημερινότητα, ερευνώντας σε βάθος και παρουσιάζοντας με σύγχρονη ματιά όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε και μας απασχολούν.

 

Συνεχής ροή με τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές ειδήσεις που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αποκαλυπτική ανάλυση, υποθέσεις από το δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά και θέματα κοινωνικά συνθέτουν το παζλ της θεματολογίας της νέας εκπομπής του OPEN.

 

Μία αξιόπιστη και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται στις επάλξεις και μεταφέρει ό,τι συμβαίνει την κάθε στιγμή, με αμεσότητα και παλμό.

 

Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο στην εκπομπή με τις δικές τους καταγγελίες, αλλά και το δικό τους σχόλιο πάνω στα πράγματα.

 

Στο πλατό θα βρίσκεται και ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, ο πάντα καίριος Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος με τα εύστοχα σχόλιά του θα δίνει τη δική του οπτική στα γεγονότα.

 

Το καθημερινό μας ραντεβού για ό,τι συμβαίνει … είναι στο «OPEN ΤΩΡΑ!», με τον Πέτρο Κουσουλό με πολύπλευρη, συνεχή ενημέρωση και ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 14:00 στο OPEN

Αρχισυντάκτρια: Χριστίνα Πατσιώκα

Βοηθός αρχισυντάκτριας: Φάνης Κοτσίφης

Σκηνοθέτης: Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυσυζητημένη ήδη σειρά του MEGA, Οι Αθώοι, με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, εξοστρακίζεται από το πρόγραμμα της φετινής σεζόν, για την επόμενη σεζόν στο MEGA...

-O Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έκανε δεκτή την αίτηση του Γιάννη Κουρτάκη, για την κατοχύρωση του τίτλου «Λάικ 96 FM»...

-H Φαίη Κυριακοπούλου, άφησε το OPEΝ και εντάχθηκε στο δυναμικό του ACTION24...

-Το «The Chase» έρχεται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, να προσφέρει αδρεναλίνη γνώσεων στους φανατικούς τηλεθεατές που ανέδειξαν το τηλεπαιχνίδι του MEGA σε αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.  Η Μαρία Μπεκατώρου ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για επόμενες, πάντα διαφορετικές και πάντα μοναδικές καταδιώξεις γνώσεων...

-H Barking Well βρίσκεται σε συζητήσεις με το Action 24. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, το αντικείμενα συζητήσεων είναι η εταιρεία που έχει ο Νίκος Κοκλώνης να αναλάβει την παραγωγή δίωρης καθημερινής εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com