ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

23 September, 2024 - 17:24

Categories: 

«Έμειναν» στο 0-0 Διαγόρας και Μακεδονικός

 

Κόλλησαν στο μηδέν Διαγόρας και Μακεδονικός στη Ρόδο.

Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στον Α' όμιλο της Super League 2, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και τελικά αρκέστηκαν στον έναν βαθμό, μετά το τελικό 0-0.

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Ολιβέρι αποβλήθηκε στο 45'.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και την υπεροχή στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Διαγόρας (Γράφας): Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Δημητρίου, Δημόπουλος, Νικόλης (66? Μανωλάκης), Γαρουφαλιάς, Παπαδόπουλος (82? Μπρέγκου), Τσιαντούλας, Μπλανκ Καζάου (49? Κοκκίνης), Ολιβέρι, Μανιάς (82? Λιούμης).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Πέδρο Λούκας (46? Παντεκίδης), Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (62? Χάσεκ), Ραμίρεζ, Ζαφειράκης (71? Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι (71? Γιακουμάκης), Κουϊρουκίδης (82? Χερίδης).