ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

25 September, 2024 - 22:58

Categories: 

Η Μπόντο Γκλιμτ «καθάρισε» την Πόρτο

Με ήττα 3-2 από την Μπόντο Γλιμτ ξεκίνησε η Πόρτο τις φετινές της υποχρεώσεις στη LeaguePhase του EuropaLeague.

 

Οι Νορβηγοί ήταν εξαιρετικοί και επικράτησαν 3-2 με ανατροπή των «δράκων», παρότι μάλιστα έπαιζαν με δέκα παίκτες για το μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους.

Με την εκ των ευρωπαϊκών αντιπάλων του Ολυμπιακού να παρουσιάζει σημαντικά αμυντικά προβλήματα.

Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ομοροντιόν άνοιξε το σκορ για τους Δράκους». Οι Νορβηγοί κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα και στο 15΄ ο Χογκ έφερε το παιχνίδια στα ίσια με ωραίο σουτ. Στο 31΄το δυνατό σουτ του Σάλτνες απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ντιόγκο Κόστα.

Στο 40΄ οι γηπεδούχοι έκαναν την απόλυτη ανατροπή με τον Χάουγκε να πλασάρει ιδανικά τον τερματοφύλακα της Πόρτο για το 2-1. Στο 51΄ και με την επανέναρξη του δευτέρου μέρους η Μπόντο Γκλιμτ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Η συγκεκριμένη συνθήκη, όμως δεν φάνηκε να επηρεάζει την νορβηγική ομάδα που εξακολούθησε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να σημειώσει και τρίτο τέρμα ξανά με τον Χάουγκε στο 62΄. Η Πόρτο το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει σε 3-2 στο 90΄ με τον Γκουλ να σκοράρει για τους Πορτογάλους, ενώ στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν σπουδαίο τρίποντο.