ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

26 September, 2024 - 00:01

Categories: 

Άδικη ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Γαλατασαράι στην Πόλη

Με το … αριστερό ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στην League Phase του Europa League, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανέδειξαν πτυχές της ποιότητάς τους στο «καυτό» Αλί Σάμι Γεν» κοιτάζοντας κατάματα την Γαλατασαράι, ωστόσο πλήρωσαν δύο στιγμές ολιγωρίας. Μόλις στο 7' ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από το 0-1.  Ο Τάισον έβγαλε τετ-α-τετ τον Ζίβκοβιτς, όμως ο Γκιουνάι σταμάτησε το σουτ του Σέρβου.

Η ομάδα του Λουτσέσκου αφού στη συνέχεια απορρόφησε την αναμενόμενη πίεση της Γαλατασαράι, στο 45΄έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε μόνος του με τον Γκιουνάι, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να αποκρούει 

Η τουρκική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 48’ με κεφαλιά του Όσιμεν και με τον Μπάμπα να αδυνατεί να αποκρούσει. Παρά την άτυχη στιγμή οι παίκτες του Λουτσέκσου δεν το έβαλαν κάτω και στο 68’ έφτασαν στην ισοφάριση με εκπληκτική ενέργεια του Κωνσταντέλια

Η Γαλατασαράι όμως ήταν αυτή που με τον Γιουνούς στο 76’ έφτασε στο 2-1 , ενώ ο Ικάρντι στο 95’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

 

 

 

Ομάδα: