ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

30 September, 2024 - 16:31

Categories: 

Στο πάνθεον ο Γιώργος Μπαρτζώκας με διψήφιο αριθμό τροπαίων στον Ολυμπιακό!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

 

Ιστορική σε κάθε περίπτωση ήταν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Σούπερ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο 59χρονος τεχνικός την τελευταία τριετία έχει δημιουργήσει μία ομάδα – όνειρο, που κυριολεκτικά σφύζει από υγεία , διάθεση και πάθος για τη εκπλήρωση των στόχων που έχουν χαραχθεί οδηγώντας την εκ του ασφαλούς σε διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων.

Το Σούπερ Καπ  που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Καλλιθέας της Ρόδου ήταν αισίως ο δέκατος του σπουδαίου τεχνικού στην άκρη του πάγκου!

Του μοναδικού που έχει κερδίσει όλες τις διοργανώσεις στο μεγάλο λιμάνι. Διηπειρωτικό, Ευρωλίγκα, Πρωταθλήματα (2), Κύπελλα Ελλάδας (3) και Σούπερ Καπ (3).

 

Μία επίδοση αξιοζήλευτη για τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή, που σπάει ένα μοναδικό ρεκόρ για τα δεδομένα του πειραϊκού συλλόγου, αφού μπαίνει στο πάνθεον, ως ο μοναδικός κόουτς στο μπάσκετ που έχει να επιδείξει διψήφιο αριθμό τίτλων στον πάγκο του Θρύλου σε αυτή την διπλή θητεία του στους «ερυθρόλευκους»!

 

Συνέτριψε τα επιτεύγματα Ίβκοβιτς και Ιωαννίδη!

 

Ένα κατόρθωμα μοναδικό, που έρχεται να συντρίψει τα εκπληκτικά κατορθώματα των αείμνηστων Ντούσαν Ίβκοβιτς και Γιάννη Ιωαννίδη που είχαν βάλει τα θεμέλια της αυτοκρατορίας του Θρύλου.

 

Του μεν Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έχει να επιδείξει έξι κατακτήσεις με 2 Ευρωλίγκες (1997, 2012), 2 Πρωταθλήματα (1997, 2012) και 2 Κύπελλα (1997, 2011) , ενώ παράλληλα είδε το όνομά του να προσπεράσει τις κατακτήσεις του Γιάννη Ιωαννίδη, που μετράει 4 Πρωταθλήματα (1993, 1994, 1995, 1996) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (1994)

Εκείνης με τους προπονητές που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Στη λίστα με τους τροπαιούχους συναντά κανείς επίσης τα ονόματα του Κώστα Μουρούζη (Ένα πρωτάθλημα, 2 κύπελλα), του Γιάννη Σφαιρόπουλο (2 πρωταθλήματα), του Γιάννη Σπανουδάκη (2 πρωταθλήματα), του Φαίδωνα Ματθαίου (πρωτάθλημα, κύπελλο), του Παναγιώτη Γιαννάκη (κύπελλο), του Λευτέρη Σούμποτιτς (κύπελλο) και του Γιώργου Μπαρλά (κύπελλο).

 

Ομάδα: