ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2024 - 16:23

Categories: 

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για το μέλλον του Γιώργου Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει μέσα στο επόμενο διάστημα τα ανοικτά «μέτωπα» που του έχουν απομείνει όσον αφορά τις επεκτάσεις συμβολαίων με παίκτες που έχει αποφασίσει να διατηρήσει στο δυναμικό του και τα επόμενα χρόνια.

Πλέον, το «τριφύλλι» ασχολείται εντατικά με την υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη από τη στιγμή που το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη δείχνει πως έχει πλέον δρομολογηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι  «πράσινοι» κατέθεσαν την τελική πρότασή τους προς την πλευρά του Βαγιαννίδη για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2028.

Η τρέχουσα σύμβαση του διεθνούς Έλληνα μπακ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025, με τον ίδιο να είναι ο πλέον χαμηλόμισθος στο «πράσινο» ρόστερ, με αποδοχές που με τα μπόνους φτάνουν τις 100.000 ευρώ σε ετήσια βάση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που κατατέθηκε από την πλευρά του Παναθηναϊκού αγγίζει τις 500.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει απαντήσει, στοιχείο το οποίο καταδεικνύει ότι ο 23χρονος διεθνής μπακ περίμενε ενδεχομένως μία ακόμη καλύτερη πρόταση από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Κι όλα αυτά τη στιγμή όπου ο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φέρονται ήδη να έχουν πλησιάσει τον ποδοσφαιριστή εκφράζοντας ανοικτά το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

 

 

 

 

 

Ομάδα: