ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2024 - 20:55

Categories: 

Εκτός αποστολής ο Βαγιαννίδης για την Μπάνια Λούκα, «μέσα» ο Μαξ

 

Την αποστολή για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα εκτός έδρας ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Μετά το φινάλε της σημερινής (01/10) προπόνησης στο Κορωπί, έγινε γνωστή η αποστολή, που θα ταξιδέψει την Τετάρτη το πρωί στη Βοσνία. Σε αυτή δεν βρίσκεται για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Φίλιπ Μαξ, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά.

Στα της προπόνησης, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Την Τετάρτη η προετοιμασία για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στη Βοσνία.

Αναλυτικά η αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

 

Ομάδα: