ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

2 October, 2024 - 17:36

Categories: 

«Ύμνοι» από Ιμπόρα για Κάρμο!

Η περυσινή σεζόν βρήκε στον Ολυμπιακό να αγωνίζονται ταυτόχρονα πολλές και σπουδαίες εμβληματικές φυσιογνωμίες και φυσικά το τέλος της, όλους μαζί να πανηγυρίζουν την μυθική, μαγική και ονειρεμένη κατάκτηση του Conference League.

Στην κατηγορία αυτών των ποδοσφαιριστών φυσικά ανήκει ο Βιθέντε Ιμπορα.

Με τέσσερις κατακτήσεις Europa League και φυσικά αυτή του Conference League με την φανέλα του Ολυμπιακού στο «παλμαρέ» του, ο Βάσκος ανασταλτικός μέσος, ο οποίος το περαμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην αγαπημένη του Λεβάντε αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για οτν Νταβίντ Κάρμο

 

Ο 36χρονος Ισπανός μέσος αναγνώρισε την επιρροή που είχε ο Nταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό και σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, υποστήριξε πως ο πρώην παίκτης της Μπράγκα και της Πόρτο όχι μόνο προσέθεσε ποιότητα, αλλά έδωσε στοιχεία που λείπουν και αισθάνθηκε ότι τον υπολογίζουν.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Ήταν πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα έδειξε την αξία του και επιβλήθηκε.

 

Μπορείς να αντιληφθείς εύκολα πως έχει σπουδαίες αρετές ως κεντρικός αμυντικός, έδειξε την εμπειρία του και το κυριότερο είναι πως υπήρχαν άνθρωποι που στηρίχτηκαν πάνω του».

Ομάδα: