ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

4 October, 2024 - 17:53

Categories: 

Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί, που βάζει πλήρη για πρώτια των σκόρερ του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

 

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού συνεχίζει ακάθεκτος ο Αγιουμπ Ελ Κααμπί!

Με πολύ μεστή εμφάνιση, αλλά κυρίως απίστευτο και ντελικάτο προφίλ ο Μαροκινός στράικερ υπενθυμίζει σε όλους πόσο σημαντική μονάδα αποτελεί για τους «ερυθρόλευκους».

Απέναντι στην Μπράγκα ο 31χρονος φορ, ο οποίος πριν από τέσσερις μήνες οδήγησε τον Θρύλο στην μυθική κατάκτησης του Conference League απέδειξε περίτρανα ότι συνεχίζει από το σημείο, όπου είχε σταματήσει στο διάστημα της περασμένης σεζόν.

Πέτυχε την παρθενική φετινή ευρωπαϊκή του … «ντοπιέτα» αναδεικνύοντας πτυχές των εκτελεστικών του δυνατοτήτων πιστοποιώντας ότι αποτελεί ένα φορ που φαντάζει ικανό να συνθλίβει οποιαδήποτε άμυνα βρεθεί στο διάβα του

Ούτε 14 μήνες δεν έχουν περάσει από το ντεμπούτο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Μαροκινός φορ έχει ήδη εξελιχθεί σε εμβληματική φυσιογνωμία γράφοντας ιστορία

Με τα δύο γκολ που σημείωσε ενάντια στην Μπράγκα, ο 31χρονος επιθετικός έφτασε τα 39 συνολικά με τους «ερυθρόλευκους» και τα 18, συγκεκριμένα, στην Ευρώπη!

Μάι επίδοση, η οποία προκαλεί … ανατριχίλα απλά και μόνο στην σκέψη! Κι αυτό διότι μέσα σε έναν χρόνο  και δυο μήνες ο Ελ Κααμπί έχει αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού στο σύνολο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και απειλεί τον συμπατριώτη και μέχρι πέρυσι συμπαίκτη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί! 

Ο «πιστολέρο», ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ είχε σκοράρει 20 φορές σε μια πενταετία με τον Ολυμπιακό και από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει πολύ να τον ξεπεράσει.

Μάλιστα, με τα 39 τέρματα του, ο «φονιάς» από την Καζαμπλάνκα, προσπέρασε σε ένα βράδυ το επίτευγμα του Αχμέντ Χασάν  (38) και ισοφάρισε την επίδοση του σπουδαίου Λάγιος Ντέταρι.

Πλέον ο Μαροκινός φορ βάζει πλώρη να ξεπεράσει τα επιτεύγματα των Τσόρι Ντομίνγκες (40) Γρηγόρη Γεωργάτου (42), Ριβάλντο (43). Επόμενος εν ενεργεία ο Γιώργος Μασούρας με 57.

 

Ομάδα: