ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

6 October, 2024 - 18:34

Categories: 

Η Άστον Βίλα δυσκόλεψε το μέλλον του Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να παρακολουθεί δια ζώσης και σύσσωμο το τιμ που λαμβάνει αποφάσεις στη Γιουνάιτεντ να δίνει το «παρών» στο «Βίλα Παρκ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Άστον Βίλα. Και με αυτές τις δύο ισοπαλίες (μαζί και με το 3-3 κόντρα στην Πόρτο) στην κρίσιμη - όπως χαρακτηρίστηκε - εβδομάδα για τον Τεν Χαγκ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ίσως, ο Ολλανδός κόουτς να έγραψε τον επίλογο της παρουσίας του στο σύλλογο με αυτό το αποτέλεσμα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Πολύ καλύτερη από τους «villans» η Γιουνάιτεντ, είδε τον Μαγκουάιρ ν' αποχωρεί τραυματίας στο ημίχρονο, είδε τον Μπρούνο Φερνάντες - του οποίου η κόκκινη κάρτα από το ματς με την Τότεναμ αναιρέθηκε - να έχει δοκάρι, είδε τον Ράσφορντ να γλιτώνει την κόκκινη κάρτα σε σκληρό μαρκάρισμα στο δεύτερο μέρος και κάπως έτσι έμεινε το 0-0 στο Μπέρμιγχαμ. Πλέον, το μέλλον του Τεν Χαγκ θα κριθεί στο σημαντικότατο meeting που έχει προγραμματιστεί από τους διοικούντες το κλαμπ του Μάντσεστερ, την προσεχή Τρίτη.

Στο Λονδίνο, η Τσέλσι έπεσε πάνω στον φοβερό Σελς που όταν έπρεπε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, κράτησε το βαθμό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ των 10 παικτών με το τελικό 1-1. Εντυπωσιακές οι επεμβάσεις του πορτιέρε των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν προηγηθεί με την προβολή του Γουντ στο 49’ έπειτα από δουλεμένη εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά – ασίστ του Μιλένκοβιτς στον φορ από τη Νέα Ζηλανδία.