ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

8 October, 2024 - 15:48

Categories: 

Στον αστερισμό των Μέσι και Μπέλιγχαμ ο Γιαμάλ με τη συμφωνία του με την «Adidas»

Το αστέρι της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του θρύλου των «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι, αλλά και του επίσης σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Δεν πρόκειται όμως αυτή τη φορά για κάποια επίδοση στο γήπεδο, αλλά για μία μεγάλη συμφωνία με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών.

Δεν υπάρχει νέο ταλέντο που να μην το έχουν «μυριστεί» οι εταιρίες αθλητικών ειδών, με τον Λαμίν Γιαμάλ να είναι ένας από αυτούς που έχει υπογράψει με την Adidas, εδώ και αρκετό καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να βάλει την δική του υπογραφή σε ρούχα, αλλά και σειρά παπουτσιών.

 

Επειδή όλα πλέον είναι θέμα μάρκετινγκ, ο Λαμίν Γιαμάλ πρόκειται να γίνει θρύλος της Μπαρτσελόνα και αυτό το δείχνουν τα κατορθώματά του στον αγωνιστικό χώρο. Στα μόλις 17 του χρόνια, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, κατέκτησε το Euro του 2024 με την Ισπανία, έκανε τους πάντες να μιλάνε για αυτόν, μέχρι και τον Ρονάλντο να τον αποθεώνει.

 

Όσο περισσότερο λοιπόν ανεβαίνει η επίδοσή του, τόσο ανεβαίνουν οι μετοχές και οι πωλήσεις, για παράδειγμα της φανέλας του παίκτη. Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να αγοράσει την μπλούζα με την οποία εμφανίζεται ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής και μάλιστα ένας από τους καλύτερους της ομάδας του. Εταιρίες όπως οι Nike, Adidas και Puma, πέρα από τις συμφωνίες με τις ομάδες, υπογράφουν τα λεγόμενα «χρυσά συμβόλαια» με τους παίκτες που οι ίδιες επιλέγουν. Πρόκειται για τεράστια ποσά, μία σημαντική πηγή εσόδων για τους αθλητές.