ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

10 October, 2024 - 21:49

Categories: 

Μιτσέλι: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού την αναμέτρησή της κόντρα στην Ράνταμπεργκ, επικρατώντας πολύ άνετα με 3-0 σετ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Με τον τεχνικό Λορέντζο Μιτσέλι να επιβραβεύει τις προσπάθειες των αθλητριών του: «Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις αθλήτριες, να δώσουμε ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια, καθώς σήμερα, όπως φάνηκε, ήταν κάτι σαν... προπόνηση για την ομάδα. Μπαίνουμε σε μία δύσκολη βδομάδα, με ταξίδι στη Νορβηγία και δεν θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε όπως ακριβώς θέλουμε. Είμαι ικανοποιημένος από σήμερα, όμως σίγουρα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε. Τα πήγαμε καλά, βέβαια, παίξαμε καλά και χαίρομαι για αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε, ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη περίοδο».

 

Ομάδα: