ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

13 October, 2024 - 16:53

Categories: 

«Μπαίνει» και ο Μιλουτίνοφ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού όσον αφορά την αποκατάσταση τα υγείας του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο 29χρονος Σέρβος σέντερ συνιστά ένα πολύ σημαντικό γρανάζι της ομάδα ςπου σχεδιάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού με τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά, αλλά και το ασίγαστο παθος του είναι ικανός να συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του σε άμυνα και επίθεση

Αποτελεί έναν από τους δύο «Πύργους» του Ολυμπιακού και βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στις προπονήσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Μετά και την επιστροφή του Μουστάφα Φαλ, στην ενεργό δράση, φαίνεται να βλέπει το απουσιολόγιο των τραυματιών να «καθαρίζει» σχετικά με την κατάσταση του Σέρβου σέντερ.

Όπως προκύπτει σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στις ερχόμενες ημέρες αναμένεται ο Σέρβος άσος να ενσωματωθεί σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και να τεθεί στα αγωνιστικά πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 Η επιστροφή του στο παρκέ αναμένεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο (25/10) για την Ευρωλίγκα, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι όλοι διαθέσιμοι – πλην του τραυματία Κέιναν Έβανς.

 

Ομάδα: