ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

16 October, 2024 - 18:41

Categories: 

Πρεμιέρα για το «The Reunion» στον ΑΝΤ1, «IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece 2024» με υποστηρικτή το ACTION 24 και...έρχεται το MadWalk 2024 by Three Cents!

Πριν από 10 χρόνια, δύο φίλοι, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, ξεκίνησαν ένα ταξίδι που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Σήμερα, ένας πατέρας, πλέον, και ένας ορκισμένος εργένης ετοιμάζονται να ταξιδέψουν και πάλι μαζί, και να εξερευνήσουν νέες διαδρομές σε όλο τον κόσμο, καλώντας μας να ζήσουμε μαζί τους μοναδικές εμπειρίες.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ 1Ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ  _ «ΟΥΓΚΑΝΤΑ»

 

Η πρώτη συνάντηση του Σάκη και του Γιώργου γίνεται μετά από καιρό στο γνώριμο περιβάλλον του αεροδρομίου και το ταξίδι ξεκινά κυνηγώντας το όνειρό τους να συναντήσουν γορίλες στην Ουγκάντα.

Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν μόλις επισκέπτονται την Ουγκάντα είναι η λέξη «φίλος» ή  «muna»,  όπως λέγεται στην τοπική διάλεκτο. Ο δρόμος τούς βγάζει σε ένα υπαίθριο μπαρ, όπου αράζουν με τους ντόπιους και παίζουν μπιλιάρδο. Και επειδή ο ανταγωνισμός είναι πάντα εκεί, η κόντρα ξεκινά για το ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες «μονομαχίες» σε αυτή τη διαδρομή. Όλα  βαίνουν καλώς, σχεδόν… καθώς παθαίνουν λάστιχο στη μέση του πουθενά, έχοντας λάθος ρεζέρβες στο πορτ-μπαγκάζ.

Η εξερεύνηση στο πάρκο με τους γορίλες επιτέλους αρχίζει και ψάχνουν να τους ανακαλύψουν με διάφορες τεχνικές που μαθαίνουν από τους ντόπιους. Κάτι «βρωμάει» στην υπόθεση, κάτι που ίσως σημαίνει πώς θα τα καταφέρουν; Η συνάντηση με τα Ghetto Kids, τα παιδιά με τις απίστευτες χορευτικές ικανότητες και τους εκατομμύρια followers παγκοσμίως στο instagram, δίνει την ευκαιρία να δουν αν ακόμη το έχουν με τον χορό.

Τέλος, οι δύο φίλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τον φόβο τους για τα ύψη, μιας και θα προσπαθήσουν να κατέβουν με ένα σκοινί τα Sipi Falls, τους εμβληματικούς καταρράκτες με ύψος εκατό μέτρα, κάτι που θα τους «δέσει» ακόμη περισσότερο.

Το YOLO κυλάει ακόμη στις φλέβες τους και το Reunion μόλις ξεκίνησε!

«The Reunion»: Πρεμιέρα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

 

To MadWalk 2024 by Three Cents, το μεγαλύτερο fashion and music show στην Ελλάδα, έρχεται τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο TAE KWON DO

Το MadWalk 2024 by Τhree Cents επιστρέφει για 14η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2024, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, Tae Kwon Do!Το μεγαλύτερο show μόδας και μουσικής θα παρουσιάσει το απόλυτο fashion icon, η Βίκυ Καγιά!Στον ρόλο της Fashion Partner του MadWalk 2024 by Three Cents, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία θα εμφανιστεί στη σκηνή, αλλά και θα «ανακρίνει» όλους τους συμμετέχοντες σε ένα πρωτότυπο backstage lounge.

Στην πασαρέλα του MadWalk 2024 by Three Cents το κοινό θα απολαύσει εντυπωσιακά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και επιβλητικά performances από δημοφιλείς καλλιτέχνες!

Special guest, το Eurovision winner, Nemo, που θα εμφανιστεί στο closing act, σε μία ανατρεπτική performance που μόνο ο ίδιος ξέρει να δίνει.

Για ακόμη μια χρονιά, το MadWalk 2024 by Three Cents παρουσιάζει τους «Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors. Οι Natasha Kay, Georgia Georgiou, Gingerbread Bae και Ilenia Williams θα συμμετέχουν στα επιμέρους projects που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του θεσμού και τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μετά το τέλος των catwalks, τo vibe του MadWalk 2024 by Three Cents θα μεταφερθεί στο πιο fashionable και bubbly after party, στον ίδιο χώρο, με απολαυστικά Three Cents cocktails και DJ set από τον Αντώνη Δημητριάδη – AD1.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί! 

Το ACTION 24, αρωγός στην αθλητική οργάνωση «IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece 2024»

Το ACTION 24 συνεχίζει να υποστηρίζει κάθε είδους δράση που στοχεύει στην ανάδειξη του αθλητισμού ως φορέα αξιών όπως η αλληλοϋποστήριξη, η ομαδικότητα και ο αλληλοσεβασμός και δίνει το παρών στο αθλητικό γεγονός της χρονιάς «IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece 2024» που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Οκτωβρίου στον Δήμο Μαραθώνα.

Το ACTION 24, χορηγός επικοινωνίας της κορυφαίας αθλητικής οργάνωσης, αναλαμβάνει να μεταφέρει στις οθόνες μας στιγμιότυπα από το αγωνιστικό κλίμα και το ιδεώδες του «εύ αγωνίζεσθαι» του «IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece 2024», οποίος διοργανώνεται από την EY ZHN Greec για πέμπτη χρονιά στη χώρα μας και για πρώτη φορά φέτος στον Δήμο Μαραθώνα.

Περισσότεροι από 6000 αθλητές και επισκέπτες από 60 χώρες, θα δώσουν ένα μήνυμα υπέρ του αλληλοσεβασμού, της ενότητας και φυσικά της προώθησης υγιών αθλητικών προτύπων. Το ACTION 24 αναδεικνύει το μεγάλο αθλητικό γεγονός επικοινωνώντας μέσα από την συχνότητα του τα αθλητικά ιδεώδη και ταυτόχρονα προβάλλοντας εικόνες από το εντυπωσιακό θέαμα.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς μιλάει αποκλειστικά στο ΕΡΤNEWS και στην εκπομπή «Prime», με τον Ηλία Σιακαντάρη, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, στις 20:20...

-Το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα εισέπραξε η «Έρημη χώρα» στην αποκλειστική προβολή των πρώτων δύο επεισοδίων του δεύτερου κύκλου της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ, της πρώτης παραγωγής του ERTFLIX, σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, που πραγματοποιήθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, παρουσία δημοσιογράφων, ηθοποιών και συντελεστών. Η συνέχεια της σειράς θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο ERTFLIX την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Β΄ Κύκλου...

-Με αφορμή τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια του CERN στη Γενεύη, το ΕΡΤNEWS μεταδίδει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, στις 23:00, το ντοκιμαντέρ «CERN 70 χρόνια – Το ελληνικό αποτύπωμα», που επιμελήθηκε και παρουσιάζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου...

-Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή «ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 24:00. Στην πρεμιέρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι καλεσμένοι του βάζουν στο επίκεντρο της εκπομπής την Υγεία. Τις απαντήσεις δίνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com