ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

18 October, 2024 - 23:20

Categories: 

«Διπλό» τίτλου για τον Ολυμπιακό στον Άλιμο

 

Όταν μια ομάδα έχει σαρώσει τους τίτλους επί σειρά ετών, ήταν και παραμένει το “αφεντικό” στο πόλο Γυναικών. Γιατί οι κοπέλες του Ολυμπιακού αμφισβητήθηκαν πολύ. Όμως στο πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν έδειξαν πώς παραμένουν η κορυφαία ομάδα εντός συνόρων. Καθώς νίκησαν 12-10, εκτός έδρας, τον Άλιμο ΝΑΣ. Έτσι διεύρυναν το φετινό, νικηφόρο σερί σε 4 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός, που κατέκτησε το Super Cup απέναντι στον Εθνικό και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία και διέλυσαν με 29-4, πήρε και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Α1 Πόλο Γυναικών με 10-12 κόντρα στον Άλιμο.

 

Το παιχνίδι είχε εξαρχής γρήγορο ρυθμό, με τα δύο πρώτα οκτάλεπτα να είναι αρκετά ισορροπημένα. Ο Άλιμος προηγήθηκε με την Ασημάκη και τη Μαρλέτα με 2-1, όμως οι ερυθρόλευκες με τρία σερί γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο ισοφάρισαν σε 5-5 τις γηπεδούχες.

 

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκες ήταν καταιγιστικές, δεν επέτρεψαν στον Άλιμο να σκοράρει και με τρία γκολ απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα με 5-8.

 

Στο τελευταίο μέρος, η Ελληνιάδη πέτυχε το πρώτο γκολ του Αλίμου μετά από πολλά λεπτά, μειώνοντας σε 6-8, όμως ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με την Τριχά.

 

Η Ελληνιάδη σκόραρε ξανά, όμως οι ερυθρόλευκες κέρδισαν πέναλτι με τη Νίνου να κάνει το 7-10. Ωστόσο, η ομάδα του Βέργου επέστρεψε και με δύο σερί γκολ μείωσε σε 9-10.

 

Οι ερυθρόλευκες δεν επέτρεψαν στον Άλιμο να ισοφαρίσει, αλλά με τα τέρματα των Τριχά και Μυριοκεφαλιτάκη έκανε το 9-12, για να μειώσει στο τέλος η Μαρλέτο σε 10-12 για την ομάδα της, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Ομάδα: