ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

22 October, 2024 - 21:25

Categories: 

Το 20ήμερο που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα για τον Ολυμπιακό!

Δυσκόλεψε αρκετά την ζωή του και πολύ περισσότερο την προοπτική της φετινής σεζόν ο Ολυμπιακός με την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε την περασμένη Κυριακή στον ουραγό Λεβαδειακό.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο ξέχωρα από τις όποιες βαθμολογικές συνέπειες, πολύ περισσότερο ήρθε να διαταράξει στον υπέρτατο βαθμό την ψυχολογία, αλλά και τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στην ομάδα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Μία συνέχειας που προβλέπεται ιδιαίτερα ανηφορική, όσο και απαιτητική το διάστημα που έρχεται. Κι αυτό διότι μέσα στο επόμενο 20ήμερο ο Ολυμπιακός θα κληθεί να διασχίσει έναν πραγματικό Γολγοθά με συνεχόμενα κρίσιμα σε όλες τις διοργανώσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Με απλά λόγια θα κληθεί να παίζει ένα ματς ανά τρεις ημέρες για όλες τις διοργανώσεις, με το πρόγραμμά του να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και με πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από αύριο Πέμπτη  οι κάτοχοι του Conference League θα αντιμετωπίσουν  στη Σουηδία για να αντιμετωπίσουν τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν άλλα δύο παιχνίδια μακριά από την έδρα τους, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (27/10) για το πρωτάθλημα και την Καλλιθέα (30/10) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Φάληρο για να υποδεχθεί κατά σειρά τον Πανσερραϊκό (2/11) για τη Stoiximan Superleague και τη Ρέιντζερς (7/11) για την 4η αγωνιστική του Europa League, ενώ το «βουνό» με τα 7 ματς σε 22 μέρες ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (10/11) για το πρωτάθλημα.

Ομάδα: