ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

22 October, 2024 - 21:46

Categories: 

Γκαρντίνι: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά!»

Στα … αστέρια του CEVChampionsLeagueπέταξε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού εκτοπίζοντας το εμπόδιο της Μπρασόφ με δύο νίκες και μάλιστα με 3-0 σετ.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας Αντρέ Γκαρντίνι είχε κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένςο μετά την λήξη του επαναληπτικού του «Μελίνα Μερκούρη»

: «Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πετύχαμε το στόχο που είχαμε. Είμαστε στους ομίλους και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, είμαι περήφανος για τα παιδιά! Δεν ήταν εύκολο, γιατί μέσα στην προετοιμασία μας παίζαμε προκριματικά. Δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως, από το πως παίξαμε στο δεύτερο μέρος του δεύτερου σετ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν. Θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, γιατί η φάση των ομίλων είναι δύσκολη. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη».

Ο Αλεν Παγένκ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση και τη νίκη με 3-0. Πιέσαμε πολύ, ειδικά από το σερβίς. Συναντήσαμε κάποιες δυσκολίες στα σετ, αλλά μπορέσαμε και τα κατακτήσαμε. Είμαι χαρούμενος, που η ομάδα πάλεψε μέχρι και τον τελευταίο πόντο».

 

Ομάδα: