ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2024 - 17:46

Categories: 

Ρίντστρεμ: «Ομάδα με ποιότητα ο Ολυμπιακός»

 

Με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει για την ομάδα τους η αυριανή αναμέτρηση , προσεγγίζουν την μάχη με τον Ολυμπιακό στο στρατόπεδο της Μάλμε.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της σουηδικής ομάδας Χένρικ Ρίντστρεμ, ο οποίο θέλησε να κάνει και μία σύγκριση με τον ΠΑΟΚ , τον οποίο κι αντιμετώπισε στους φετινούς προκριματικούς του ChampionsLeague.

 «Η πιο εμφανής διαφορά είναι πώς ο Ολυμπιακός προέρχεται από αρκετούς αγώνες Πρωταθλήματος. Είχαμε ένα αβαντάζ σε σχέση με τους αγώνες Πρωταθλήματος όταν παίζαμε με τον ΠΑΟΚ καθώς τότε ξεκινούσε η Λίγκα τους.

Σαν δομή ομάδας έχουν μεγάλες ομοιότητες. Και οι 2 παίζουν το σύστημα 4-2-3-1. Όμως μία διαφορά έχει να κάνει με την πειθαρχία, όπου ο Ολυμπιακός είναι πολύ πειθαρχημένη και επιθετική ομάδα και επιδιώκει να παίζει κάθετα. Όταν έχει κατοχή κοιτάζει να βγαίνει μπροστά. Αυτό που θα αναφέρω μπορεί να μην είναι κάτι γενικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ σκανδιναβικό στιλ παιχνιδιού και επίσης ατομική ποιότητα από πλευράς παικτών».