ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2024 - 22:08

Categories: 

Στιβαρή Μπρεστ δεν έχασε ούτε από την Λεβερκούζεν

 

Μπρεστ για μεγάλα πράγματα. Οι Γάλλοι στην παρθενική τους σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παραμένουν αήττητοι μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς ούτε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών και έμεινε στην ισοπαλία (1-1).

Η Μπρεστ έχει καταφέρει να μαζέψει ήδη επτά βαθμούς στο νέο Champions League, κερδίζοντας τις εντυπώσεις

Το παιχνίδι ξεκίνησε απόλυτα στραβά για τους γηπεδούχους με την Μπάγερ να παίρνει το προβάδισμα στο 24ο λεπτό. Σε μία άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση οι Γερμανοί τρύπησαν την άμυνα της Μπρεστ και με μία μαγική κάθετη του Χόφμαν, ο Βιρτς βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν αστόχησε για το 1-0.

 

 

Ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα από τα ομορφότερα γκολ της αγωνιστικής. Ο Βιρτς στο 29’ μάγεψε μόνος του ολόκληρη την άμυνα της Μπρεστ, αλλά το σουτ που δοκίμασε δεν ήταν αρκετά δυνατό για να κάνει το 2-0, με τον Μπιζότ να μπλοκάρει εύκολα.

Η απάντηση από την Μπρεστ ήρθε στο 39ο λεπτό χάρη στην τρομερή έμπνευση του Λες-Μελού. Ο Γάλλος χαφ είδε την μπάλα να προσγειώνεται μπροστά του, λίγο έξω από την περιοχή και χωρίς δεύτερη σκέψη με ένα καλοζυγισμένο βολέ την έστειλε στο βάθος της εστίας του Κόβαρ για το 1-1.