ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

24 October, 2024 - 14:15

Categories: 

Eυρωπαική βραδιά με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, η τηλεθέαση του Μπαρτσα - Μπάγερν Μ και...φουλ Euroleague την Παρασκευή!

Η 3η αγωνιστική του UEFA Europa League και 2η αγωνιστική του UEFA Conference League έρχονται το διήμερο 23-24/10, με την COSMOTE TV να μεταδίδει τους αγώνες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και 10 ακόμα ματς. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στην «καρδιά» των εξελίξεων με όλο το ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους και ειδικές εκπομπές.

 

 

 

Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων

 

 

 

Την Πέμπτη 24/10, ο ΠΑΟΚ, έχοντας ξεκινήσει με δύο ήττες τις υποχρεώσεις του στη League Phase του UEFA Europa League, θα υποδεχθεί στην «Τούμπα» τη Βικτόρια Πλζεν (19.45, COSMOTE SPORT 4HD). Λίγο αργότερα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Σουηδία με τη Μάλμε, προερχόμενος από τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπράγκα. Ο Παναθηναϊκός, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Μπόρατς για την 1η αγωνιστική του UEFA Conference League, θα υποδεχθεί στο «ΟΑΚΑ» το φαβορί της φετινής διοργάνωσης, Τσέλσι (24/10, 19.45, COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K).

 

 

Οι υπόλοιποι αγώνες που ξεχωρίζουν

 

 

 

Εκτός από τα ματς των ελληνικών ομάδων, στα κανάλια COSMOTE SPORT ξεχωρίζουν τα ματς Ρόμα-Ντινάμο Κιέβου (24/10, 19.45, COSMOTE SPORT 8HD), Φενέρμπαχτσε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24/10, 22.00, COSMOTE SPORT 7HD), Πόρτο-Χόφενχαϊμ (24/10, 22.00, COSMOTE SPORT 8HD) και Τότεναμ-Άλκμααρ (24/10, 22.00, COSMOTE SPORT 9HD), για την 3η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.

 

 

 

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

 

 

 

Την Πέμπτη 24/10, οι εκπομπές «European Football Show» (18.00 & 00.05, COSMOTE SPORT 2HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Αντρέα Παλομπαρίνι και «European Football Show Greek Edition» με τον Τόλη Χριστοφοράκη (19.45 & 22.00, COSMOTE SPORT 2HD), θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών, μεταφέροντας το ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων και όλες τις εξελίξεις της βραδιάς. Επίσης, η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό», με τον Γιώργο Μπιτσικώκο, θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για όλα τα ματς των UEFA Europa League και UEFA Conference League (19.45 & 22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

 

 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του UEFA Europa League:

 

Ημέρα Μετάδοση Ώρα Κανάλι

Τετάρτη 23/10 Γαλατάσαράϊ-Έλφσμποργκ 17.30 COSMOTE SPORT 2HD

  Μπράγκα-Μπόντο Γκλιμτ 17.30 COSMOTE SPORT 8HD

Πέμπτη 24/10 Εκπομπή «European Football Show» 18.00 COSMOTE SPORT 2HD

  Εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» 19.45 COSMOTE SPORT 1HD

  Εκπομπή «European Football Show Greek Edition» 19.45 COSMOTE SPORT 2HD

  ΠΑΟΚ-Βικτόρια Πλζεν 19.45 COSMOTE SPORT 4HD

  Ρόμα-Ντινάμο Κιέβου 19.45 COSMOTE SPORT 8HD

  Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ρίγα 19.45 COSMOTE SPORT 8HD

  Εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» 22.00 COSMOTE SPORT 1HD

  Εκπομπή «European Football Show Greek Edition» 22.00 COSMOTE SPORT 2HD

  Μάλμε-Ολυμπιακός 22.00 COSMOTE SPORT 3HD

  Μπιλμπάο-Σλάβια Πράγας 22.00 COSMOTE SPORT 4HD

  Ρέιντζερς-Στεάουα Βουκουρεστίου 22.00 COSMOTE SPORT 5HD

  Φενέρμπαχτσε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22.00 COSMOTE SPORT 7HD

  Πόρτο-Χόφενχαϊμ 22.00 COSMOTE SPORT 8HD

  Τότεναμ-Άλκμααρ 22.00 COSMOTE SPORT 9HD

Παρασκευή 25/10 Εκπομπή «European Football Show» 00.05 COSMOTE SPORT 2HD

 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του UEFA Conference League:

 

Ημέρα Μετάδοση Ώρα Κανάλι

Πέμπτη 24/10 Παναθηναϊκός-Τσέλσι 19.45 COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K

  Σεντ Γκάλεν-Φιορεντίνα 19.45 COSMOTE SPORT 7HD

Παναθηναϊκός-Τσέλσι στον ΑΝΤ1

 

 

Ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού, που ψάχνει την παρθενική του νίκη στο UEFA CONFERENCE LEAGUE, και θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του, που αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ. Αντίπαλός του το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, η Τσέλσι, με το πανάκριβο και λαμπερό της roster. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης, στο ρεπορτάζ των «Πρασίνων» ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης και στο ρεπορτάζ των Λονδρέζων ο Αλέξανδρος Ξενικάκης.

 

 

 

Η αγωνιστική δράση ξεκινά στις 19:00 με ένα pre–game show που θα μας βάλει στο κλίμα του αγώνα, με τον Γρηγόρη Ατρείδη από το studio να δίνει «πάσα» στο ΟΑΚΑ για όλη τη δράση. Η Αριάνα Παπαγιάννη θα έχει το συντονισμό για το ρεπορτάζ λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού, έχοντας μαζί της και εκλεκτούς καλεσμένους. Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης, ο χαρισματικός Γιάννης Ζουγανέλης και ο δημοσιογράφος Πάνος Βόγλης θα φιλοξενηθούν ζωντανά στην εκπομπή. Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε δηλώσεις από παίκτες και προπονητές και των δύο ομάδων, αλλά και τα τελευταία νέα πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα.

 

 

 

Στις 23:30, ακολουθεί η εκπομπή «The Football Show», που θα μας μεταφέρει τον απόηχο από τον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Τσέλσι, τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων και των 3 ελληνικών ομάδων, αλλά και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ. Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε εκτενές ρεπορτάζ για τον αγώνα Μάλμε – Ολυμπιακός, από τον απεσταλμένο του ANT1 στη Σουηδία, Νίκο Κώτση, αλλά και τον απόηχο του ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, από τον Θωμά Μίχο. Καλεσμένος, στην εκπομπή  «The Football Show» θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος θα σχολιάσει τους αγώνες των 3 εκπροσώπων της Ελλάδας στην Ευρώπη και ο σύμβουλος Media της UEFA, Ανδρέας Δημάτος. Και φυσικά, θα παρακολουθήσουμε όλα τα γκολ της βραδιάς από τους αγώνες του UEFA Europa και Conference League.

 

 

 

Τη δημοσιογραφική υποστήριξη εκπομπών και μεταδόσεων έχει μία έμπειρη και δυναμική ομάδα που αποτελείται από τους: Γιώργο Τριανταφυλλίδη, Λίτσα Ιωάννου, Μανώλη Μανή, Γιώργο Σπανουδάκη, Νίκο Κώτση, Βασίλη Πλακογιάννη, Θωμά Μίχο, Γιώργο Ανανίδα, Μαρία Ανδρεάδη, Τερέζα Κουίκ και Βασίλη Παπαδόπουλο.

 

 

 

Οι υπόλοιποι αγώνες και εκπομπές του UEFA Europa League και Conference League, είναι διαθέσιμοι κάθε Πέμπτη live για όλες τις συσκευές στο ΑΝΤ1+,  μέσα από τα 10 κανάλια Cosmote TV Sports.

 

 

 

Στο antenna.gr/football , που περιλαμβάνεται ξεχωριστή ενότητα για το UEFA Europa League και UEFA Conference League με επιπλέον αποκλειστικά θέματα που δεν θα έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, highlights από όλες τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων, δηλώσεις, αποσπάσματα από τα social media, αρθρογραφία, podcast, vlog και φυσικά όλες τις ειδήσεις και το ρεπορτάζ από τις μάχες των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση θα προβληθεί, επίσης, ταυτόχρονα η αναμέτρηση ανάμεσα στον  Παναθηναϊκό και την Τσέλσι, που θα μεταδοθεί στον ΑΝΤ1.

 

 

 

Οι μεγάλες συγκινήσεις των κορυφαίων αγώνων του UEFA Europa League και UEFA Conference League την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη έρχονται στον ΑΝΤ1.

Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός AKTOR, Μπάγερν – Ολυμπιακός στο παρκέ του Novasports!

 

Η EuroLeague η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ συνεχίζεται με συναρπαστικό τρόπο και οι συνδρομητές της Nova ετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής. Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός AKTOR,  Μπάγερν – Ολυμπιακός στο παρκέ του Novasports!

 

Τα φώτα στην 5η αγωνιστική πέφτουν στους εκτός έδρας αγώνες των «αιωνίων» με τον επτάστερο πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό AKTOR του Εργκίν Αταμάν να ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (25/10, 20:45) και τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα να πηγαίνει στο Μόναχο για τον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν του Γκόρντον Χέρμπερτ (25/10, 21:45). Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζουν οι αγώνες Παρτίζαν – Βίρτους (23/10, 21:30), Αρμάνι Μιλάνο-Αναντολού Εφες (24/10, 21:30), Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας (24/10, 21:45) και Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν (25/10, 21:30).

 

Η απόλυτη μπασκετική κπομπή, Playmakers με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη και οι Novasports Basketball experts θα μεταφέρουν όλα όσα συμβούν και στην 2η αγωνιστική με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη και εκλεκτούς καλεσμένους.

 

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

• 20:00 EuroLeague: Ζαλγκίρις-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports6 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

• 20:00 EuroLeague: Μονακό-Παρί Novasports Start σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

• 21:30 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Αναντολού Εφες Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

• 21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Άλμπα Βερολίνου Novasports5 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

• 21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

• 23:45 Playmakers Novasports Prime με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη

 

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

• 19:30 Playmakers, A’ μέρος Novasports4 με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη

• 20:45 EuroLeague: Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός AKTOR Novasports4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

• 21:30 EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν Novasports5 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

• 21:45 EuroLeague: Μπάγερν-Ολυμπιακός Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

• 23:45 Playmakers, B’ μέρος Novasports Prime με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη

Υψηλή τηλεθέαση για το Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου στο Mega

 

 

Πρωταθλήτρια στην τηλεθέαση αναδείχθηκε η χθεσινή ποδοσφαιρική αναμέτρηση του UEFA Champions League, Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, που μεταδόθηκε ζωντανά από το MEGA. Με ποσοστό 20,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 η ποδοσφαιρική βραδιά του MEGA επικράτησε με συντριπτική διαφορά του ανταγωνισμού που ανήλθε σε 6,9 και πλέον μονάδες.

 

 

Ήταν ως εκ τούτου το κορυφαίο από όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα στο συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό κατά τη χθεσινή ημέρα. Η αναμέτρηση του UEFA Champions League κατέκτησε την κορυφή και στο γενικό σύνολο με ποσοστό 18,7%. Μάλιστα, σε επιμέρους ανδρικό κοινό, ο αγώνας άγγιξε το εντυπωσιακό 48,6% και κατέλαβε την πρώτη θέση της τηλεθέασης σε όλες τις ανδρικές ηλικιακές ομάδες. Η κάλυψη του ματς ξεπέρασε τους 1,3 εκατ. τηλεθεατές.

 

 

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

- Παρασκευή και σας περιμένουμε στα Θρυλούμενα (01:00-02:00), με τον Κ. Παλαιολόγο, στο HIGH TV, για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπαικού σε όλα τα σπορ...

-Ποδοσφαιρική βραδιά απόψε και στο Postgame Radio, Parthenon Radio/ Ert Open. Στις 19.45 live από το ΟΑΚΑ Παναθηναικός - Τσέλσι, σε περιγραφή Γιάννη Καλλιτσάρη, την ίδια ώρα από την Τούμπα ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν με τον Μ. Παντελίδη και στις 22.00, Μάλμε - Ολυμπιακός με περιγραφή από την αφεντιά μου από την Σουηδία...

-Στις 16.130.000 θεάσεις το ERTFLix τον Σεπτέμβριο του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics...

-Συστάθηκε η εταιρεία Ελευθεροτυπία Μονοπρόσωπη ΑΕ με διακριτικό τίτλο “Ελευθεροτυπία” και μετοχικό κεφάλαιο 10.500.000 ευρώ και τον Αντώνη Καρακούση στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Η Ελευθεροτυπία αναμένεται να επανακυκλοφορήσει στα περίπτερα τους πρώτους μήνες του 2025...

-Δύο ακόμη προσθήκες ελληνικών ταινιών στο Netflix. Η παλιά ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν» προστέθηκε στη streaming υπηρεσία. Επίσης, στο Netflix είναι διαθέσιμη από αυτόν τον μήνα και η ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com