ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

25 October, 2024 - 00:34

Categories: 

Ο Θρύλος εκτόξευσε την Ελλάδα στην 13η θέση!

 

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο εκπρόσωπο της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Σε μία δύσκολη βραδιά για τα ελληνικά χρώματα απόρροια της εντός έδρας συντριβής που γνώρισε η Παναθηναϊκός από τη Τσέλσι (1-4), αλλά και της ισοπαλίας που απέσπασε ο ΠΑΟΚ στο 93’ στην Τούμπα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (2-2) , ο Θρύλος ήταν αυτός που κράτησε ψηλά τη σημαία και με την τεράστια σε αξία εκτός έδρας επικράτησή του κόντρα στην Μάλμε με 1-0 χάρισε στην Ελλάδα πολύτιμους βαθμούς

ΓΗ δύσκολη νίκη των κατόχων του ConferenceLeagueαπέναντι στην Πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε με 1-0 χάρη σε γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 30΄ήταν αυτή που εκτόξευσε την χώρα μας στην 13η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA.

Ασφαλώς, οι ισορροπίες παραμένουν πολύ λεπτές και οι διαφορές μικρές, με την Ελλάδα πάντως να παίρνει σε κάθε περίπτωση τεράστια ώθηση, έχοντας πλέον 31.000 βαθμούς.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Δανία είναι ακριβώς πίσω μας, με Ελβετία και Σκωτία να ακολουθούν από κοντά.

Μικρή είναι και η απόσταση από το Ισραήλ, που όμως έχει μονάχα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε league phase.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα θέλει να τερματίσει φέτος μίνιμουμ στην 15η θέση, προκειμένου να διατηρήσει το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο και για τη σεζόν 2026/27.

 

Ομάδα: