Ανακοίνωσε τον Παντέα ο Λεβαδειακός
Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάντρου Παντέα, με τον Ρουμάνο δεξιό μπακ να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από την ομάδα της Λιβαδειάς.
Ο Παντέα αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ στο συμβόλαιο έχει προστεθεί και μία οψιόν αγοράς.
Ο Παντέα έχει συνεργαστεί άψογα με τον Ηλία Χαραλάμπους, καθώς ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού τον είχε χρησιμοποιήσει συνολικά 71 φορές με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον ίδιο να μοιράζει τέσσερις ασίστ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλεξάντρου Παντέα.
Ο Ρουμάνος δεξιός μπακ έρχεται στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Στεάουα Βουκουρεστίου.
Γεννημένος στις 11/9/23 στο Βουκουρέστι, είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής Ρουμανίας, ενώ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Στεάουα, με την οποία έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής (2024, 2025), κατακτώντας επίσης δύο Σούπερ Καπ τις ίδιες χρονιές, αλλά και το Κύπελλο Ρουμανίας το 2020.
Με τη φανέλα του ιστορικού ρουμανικού συλλόγου μετράει 104 συμμετοχές (6 ασίστ) εκ των οποίων οι 19 στις διοργανώσεις της UEFA. Ο Ρουμάνος ακραίος αμυντικός έρχεται από μία γεμάτη χρονιά με 35 εμφανίσεις (3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι εννιά στο Europa League.
Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο2 στη φανέλα του.
Τον καλωσορίζουμε στον Λεβαδειακό, του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

