Ανατροπή από τη Λίβερπουλ του Ιραόλα απέναντι στην Ατλέτικο
Η Λίβερπουλ μπήκε με το δεξί στη League Phase του Champions League, επικρατώντας 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ και πανηγυρίζοντας μια σημαντική νίκη με ανατροπή, στο ντεμπούτο του Άντονι Ιραόλα στη διοργάνωση.
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν εκείνη που χτύπησε πρώτη. Στο 16ο λεπτό, ο Χουλιάν Άλβαρες βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Μάρκος Γιορέντε, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε τον Άλισον για το 0-1.
Η Λίβερπουλ προσπάθησε να απαντήσει, έχοντας την κατοχή και πιέζοντας την Ατλέτικο, η οποία μετά το γκολ χαμήλωσε τις γραμμές της και έκλεισε τους χώρους στον άξονα. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να βρουν καθαρές λύσεις, μέχρι το 40', όταν ο Ντόμινικ Σομποσλάι έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό τελείωμα.
Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη και μέσα σε τέσσερα λεπτά ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο 49', ο Αλέξις ΜακΆλιστερ βρήκε χώρο και με εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό έκανε το 2-1, βάζοντας φωτιά στο Άνφιλντ.

