Ευρωπαϊκά ντέρμπι στην TV, F1 Σιγκαπούρης στον ΑΝΤ1 και...πρεμιέρα για το “The Voice” !
H Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο με τους 380 αγώνες LIVE και με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports με την 6η αγωνιστική όπου δεσπόζει το ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (11/10, 18:30). Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες Άρσεναλ-Λιντς (10/10, 14:30), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ (10/10, 19:30), Τσέλσι-Μπόρνμουθ (10/10, 17:00), Κρίσταλ Πάλας-Νότιγχαμ Φόρεστ (11/10, 16:00). Η Premier League θα πλαισιωθεί με τις εκπομπές «Premier League Kick Off» και «Premier League The Show» με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον Γιώργο Σαμαρά.
Η θεαματική γερμανική Bundesliga, συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική στα κανάλια Novasports και τις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ-Βέρντερ (9/10, 21:30), Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν (10/10, 16:30), Μάιντς-Λεβερκούζεν (10/10, 16:30). Η Bundesliga θα πλαισιωθεί και με την εκπομπή «Match Day Live» με τον Ηλία Βλάχο. Ταυτόχρονα το πρωτάθλημα της 2.Bundesliga είναι σε εξέλιξη με τα παιχνίδια Χαϊντενχάιμ-Καϊζερσλάουτερν (9/10, 19:30), Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ (10/10, 21:30), Μπόχουμ-Μπίλεφελντ (11/10, 14:30), Χέρτα Βερολίνου-Γκρόιτερ Φιρτ (11/10, 14:30) για την 7η αγωνιστική.
Οι λάτρεις του ολλανδικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν στα κανάλια Novasports τους αγώνες Άιντχοφεν-Χερενφέιν (9/10, 21:00), Φέγενορντ-Άλκμααρ (10/10, 19:45), Άγιαξ-Ναϊμέγκεν (10/10, 22:00), Ουτρέχτη-Βίλεμ (11/10, 13:15) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Eredivisie.
Παράλληλα, οι φίλοι των σπορ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στα κανάλια Novasports αγώνες μαχητικών τεχνών: ONE Friday Fights #175 καθώς και τα τουρνουά τένις WTA 1000 China Open & WTA 1000 Wuhan Open.
Τι ξεχωρίζει στα κανάλια Magenta Sport
Στα κανάλια Magenta Sport, εκτός από τους αγώνες της Stoiximan Super League, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα την 6η αγωνιστική της ιταλικής Serie A όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ίντερ-Πάρμα (10/10, 19:00), Νάπολι-Φροζινόνε (10/10, 21:45), Κόμο-Ρόμα (11/10, 13:30), Σασουόλο-Μίλαν (11/10, 19:00), Κάλιαρι-Γιουβέντους (11/10, 21:45). Για την 8η αγωνιστική της Liga Portugal Betclic θα προβληθούν οι αγώνες Μπράγκα-Σπόρτιγκ Λισαβόνας (9/10, 22:15), Μαρίτιμο-Πόρτο (10/10, 20:00), Μπενφίκα-Βιτόρια Γκιμαράες (11/10, 20:00).
Formula 1: Ώρα για το Grand Prix της Σιγκαπούρη, Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 15:00 στον ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+
Μία ακόμη αναμέτρηση υψηλών ταχυτήτων, έρχεται με το 17ο Grand Prix της Formula 1, που θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων, που θα καθορίσουν τη θέση κάθε οδηγού στην τελική σειρά εκκίνησης.
Το 17ο Grand Prix, θα διεξαχθεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ανατολής, τη Μαρίνα Μπέι της Σιγκαπούρης.
Πρόκειται για έναν μοναδικό αγώνα, που έγινε για πρώτη φορά το 2008 και έγραψε ιστορία ως το πρώτο νυχτερινό GP. Νικητής τότε ήταν ο Αλόνσο, τα γεγονότα, όμως, εκείνης της βραδιάς ακόμη βαραίνουν τη Formula 1. Από τότε έχουν γίνει άλλοι 16 αγώνες εκεί, καθώς το 2020 και το 2021 δεν έγινε Grand Prix λόγω της πανδημίας.
Πολυνίκης στη συγκεκριμένη διαδρομή είναι ο Φέτελ με 5 νίκες, ενώ από τους οδηγούς που θα πάρουν εκκίνηση αυτή την Κυριακή περισσότερες νίκες έχει ο Χάμιλτον με 4. Ο Αλόνσο έχει κερδίσει 2 φορές, ενώ πέρυσι κέρδισε ο Ράσελ.
Για πρώτη φορά το GP Σιγκαπούρης θα έχει διαμόρφωση Sprint. Η παρουσία του αυτοκινήτου ασφαλείας είναι πιθανή, πέρυσι ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα που δεν εμφανίστηκε. Από άποψη φυσικής κατάστασης είναι μια απαιτητική πρόκληση για τους οδηγούς καθώς τα επίπεδα υγρασίας μπορεί να είναι τόσο ψηλά που δυσκολεύουν την αναπνοή, πόσο μάλλον την έντονη αθλητική δραστηριότητα για σχεδόν δυο ώρες. Το σύστημα φωτισμού της διαδρομής διαθέτει πάνω από 1500 προβολείς LED, τοποθετημένους σε ύψος 10 μέτρων με απόσταση 32m ο ένας από τον άλλον.
Το αποτέλεσμα είναι φωτισμός έντασης 3000 κεριών τη στιγμή που ένα γήπεδο ποδοσφαίρου έχει ένταση 800 κεριά και ο φωτισμός των δημόσιων δρόμων έχει ένταση 30 κεριά. Το εν λόγω σύστημα φωτισμού εγκαθίσταται μόνο για το Σαββατοκύριακο του αγώνα και χρειάζεται περίπου τέσσερις μήνες για να τοποθετηθεί. Ο αγώνας παραδοσιακά συχνά φτάνει το χρονικό όριο, έχουν υπάρξει φορές που ολοκληρώθηκαν τα 120 λεπτά πριν τον προβλεπόμενο αριθμό γύρων.
Από το 2023 άλλαξε η χάραξη της πίστας και οι στροφές έχουν μειωθεί από 23 σε 19, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερης χρονικής διάρκειας αγώνα (100 min πέρυσι). Στη διάθεση όλων των ομάδων θα βρίσκονται μαλακές γόμες της γκάμας C3, C4, C5. Υπάρχουν πέντε ζώνες Straight mode, στην ευθεία εκκίνησης / τερματισμού, ανάμεσα στις στροφές 5 – 7, 9 – 10, 13 – 14 και 15 – 16, γεγονός που αναμένεται να διευκολύνει τα προσπεράσματα.
Μετά την εγκατάλειψη του Ράσελ στον προηγούμενο αγώνα του Μπαχρέιν στη Μαλαισία η βαθμολογία μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Βαθμολογία Οδηγών Βαθμολογία Κατασκευαστών Αντονέλι 320 Mercedes 556 Ράσελ 236 Ferrari 405 Χάμιλτον 214 McLaren 316 Λεκλέρκ 191 Red Bull Racing 298 Nόρις 188 Racing Bulls 90 Φερστάπεν 188 Alpine 68 Πιάστρι 128 Haas 27
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΝΤ1+ ΤΟΥ 17ου GRAND PRIX ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
F1 FP1 9/10 11:30 ANT1+ F1 Sprint Qualifying 9/10 15:30 ANT1+ F1 Sprint 10/10 12:00 ANT1+ F1 Qualifying 10/10 16:00 ANT1+ F1 Formula 1 Show 11/10 14:00 ΑΝΤΙ, ANT1+ F1 Race 11/10 15:00 ΑΝΤ1, ANT1+ F1 kids Race 11/10 15:00 ANT1+ F1 Post-Race Show 11/10 Με τη λήξη του αγώνα ΑΝΤ1+ NASCAR Cup Series 11/10 22:00 ΑΝΤ1+
«Formula 1 Show» σε ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+ και « Formula 1 Stories » αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+
Η εκπομπή «Formula 1 Show», που ξεκινά στις 14:00, μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 στη Σιγκαπούρη, Πάνος Σεϊτανίδης και Άγγελος Τόμπρος θα μας μεταφέρουν το κλίμα και το παρασκήνιο από το Grand Prix της Σιγκαπούρης, τον παλμό των πάντοκ,καθώς και ρεπορτάζ από τους δρόμους της Μπανγκόκ, που η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θέλει να μετατρέψει τα επόμενα χρόνια σε αγωνιστική διαδρομή. Ακόμα, ο διευθυντής αγώνων της FIA, Ρούι Μάρκες, εξηγεί στον Τάκη Πουρναράκη τις διαδικασίες που ακολουθεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε κάθε αγώνα, ενώ ο Έλληνας μηχανικός της Williams, Βίκτορ Πέτκοφ, αποκαλύπτει στην κάμερα του ΑΝΤ1 τις προκλήσεις του να είναι μέλος του pit crew της ιστορικής ομάδας, αλλά και τη διαδρομή που τον έφερε στις τάξεις της. Επίσης, ο Φερνάντο Αλόνσο μιλάει αποκλειστικά για το νέο του συμβόλαιο και οι Λάντο Νόρις, Μαξ Φερστάπεν, Σαρλ Λεκλέρκ και Όσκαρ Πιάστρι, αποκαλύπτουν στον Πάνο Σεϊτανίδη τις δικές τους προθέσεις σχετικά με το αν θα αγωνίζονται μετά τα 40! Ο Ολλανδός, όπως και οι Φράνκο Κολαπίντ ο και Γκαμπριέλ Μπορτολέτο, μοιράζονται με τους τηλεθεατές της εκπομπής τις σκέψεις τους για το ενδεχόμενο να γίνουν κανονικά οι δύο τελευταίοι αγώνες της χρονιάς, στη Μέση Ανατολή, ενώ ο Εστεμπάν Οκόν αποκαλύπτει τα σχέδιά του, μετά την είδηση πως δεν θα οδηγεί για τη Haas το 2027.
Στην παρουσίαση της εκπομπής και στις μεταδόσεις θα βρίσκονται οι Τάκης Πουρναράκης, Πάνος Σεϊτανίδης, Κώστας Λεώνης και Γιώργος Ανανίδας, ενώ ο οδηγός αγώνων Σταμάτης Κατσίμης θα σχολιάζει τις προσπάθειες των συναθλητών του. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει για τους μικρούς μας φίλους και μετάδοση F1 Kids με διαφορετικά γραφικά ειδικά για παιδιά σε περιγραφή της Μαρίας Ανδρεάδη. Μετά το τέλος της εκπομπής «Formula 1 Show», η δράση συνεχίζεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ με το «Formula 1 Stories», όπου θυμόμαστε όσα συνέβησαν στον πρώτο αγώνα της Μαρίνα Μπέι το 2008, το περιβόητο «Crashgate».
Το πρόγραμμα των αποκλειστικών τηλεοπτικών μεταδόσεων του τριημέρου από το ΑΝΤ1+, θα ολοκληρωθεί, όπως πάντα, με το συναρπαστικό πρωτάθλημα NASCAR Cup Series. Μετά τον επεισοδιακό αγώνα στο Λας Βέγκας με νικητή τον Τσέις Μπρίσκοου, το βράδυ της Κυριακής, 11 Οκτωβρίου, το σκηνικό μεταφέρεται στη Μέκκα του θεσμού, τη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, για την 32η μάχη της σεζόν. Το «Bank of America 400»,ξεκινά στις 22:00 ώρα Ελλάδας.
Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα antenna.gr/f1 οι φίλοι της Formula 1 μπορούν να ακούσουν τα podcast «Καρό Σημαία» με τον Κώστα Ψάρρα και τον Πάνο Σεϊτανίδη και «Brake Test» με τη Μαρία Ανδρεάδη και τον Κώστα Λεώνη, να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα στο «Formula 1 Trivia» και, φυσικά, να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα νέα της Formula 1, με ειδήσεις, βίντεο και έγκυρη αρθρογραφία.
"Διαζύγιο" Ράδιο Αρβύλα με ΑΝΤ1
Τη διακοπή της συνεργασίας τους με τον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», γνωστοποιώντας πως αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία, η οποία μετρά σχεδόν 30 χρόνια, επικαλούμενη «αποκλειστικά λόγους αρχής».
Όπως αναφέρεται αναλυτικά:
«Μετά τη λήξη της στα τέλη Ιουνίου, γνωστοποιούμε σήμερα την τελική μας απόφαση, να μην ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον Αντέννα. Αποχωρούμε από μια συνεργασία που μετρά σχεδόν τριάντα χρόνια, αποκλειστικά και μόνο για λόγους αρχής.
Από την πλευρά μας ευχαριστούμε θερμά τον Αντέννα και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε στενά όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
Ευχαριστούμε πολύ
Η ομάδα του "Ράδιο Αρβύλα"».
Kαι η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:
"Ο ΑΝΤ1 και η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους, έπειτα από μια πολυετή κοινή πορεία που στηρίχθηκε στη δημιουργικότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό. Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του για τη μέχρι σήμερα παρουσία τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα".
Πρεμιέρα για το “The Voice” το Σάββατο 10 Οκτωβρίου
Το «The Voice of Greece powered by Telekom», ο πιο συναρπαστικός, μουσικός διαγωνισμός που έχει κερδίσει την αγάπη εκατομμυρίων τηλεθεατών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει για 12η σεζόν, στον ΣΚΑΪ!
Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η εντυπωσιακή σκηνή φωτίζεται, τα μικρόφωνα ανοίγουν και οι coaches παίρνουν θέση στις εμβληματικές, κόκκινες καρέκλες. Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Χρήστος Μάστορας, η Έλενα Παπαρίζου υποδέχονται στην παρέα τους την Πάολα και όλοι μαζί θα πρέπει να αναγνωρίσουν ποιος διαγωνιζόμενος έχει ταλέντο και να τον πείσουν ότι η δική του ομάδα είναι ο μόνος προορισμός που πρέπει να επιλέξει. Ποιος θα καταφέρει να εντοπίσει την «Καλύτερη Φωνή της Ελλάδας»;
Ο Γιώργος Λιανός, ένας από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει στην παρουσίαση του δημοφιλούς format. Δίνει το δικό του ρυθμό και βρίσκεται ξανά στην «καρδιά» όσων συμβαίνουν πάνω και πίσω από τη σκηνή. Υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους στο «The Voice Magenta Room» και, μαζί με τα πρόσωπα που τους συνοδεύουν, μεταφέρει όλη του τη θετική ενέργεια και διάθεση.
Και η 12η σεζόν του μουσικού διαγωνισμού θα έχει όλα όσα το έχουν κάνει να ξεχωρίζει: απρόβλεπτες Blind Auditions, ξεχωριστές φωνές, δυνατές ερμηνείες και μοναδικές στιγμές που γράφονται πάνω στη σκηνή.
Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!
-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV, στα Θρυλούμενα (01.00-02.00), για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...
-Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21:00 το “The Roadshow” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει για 3η σεζόν, πιο ανανεωμένο, πιο απρόβλεπτο και ακόμα πιο διασκεδαστικό και μας καλεί να γίνουμε ξανά συνοδοιπόροι στα μοναδικά του ταξίδια. Πρώτος σταθμός το Μεσολόγγι...
- Η Warner Bros. και η Paramount Skydance ενώθηκαν με τη νέα εταιρία να ονομάζεται Skydance. Στην Αμερική, η Warner Bros έχει ήδη τον υπότιτλο «A Skydance Corporation» σε ένα deal που άγγιξε τα 110 δισεκατομμύρια δολάρια...
-ΟΔημήτρης Τρέχας είναι ο νέος επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ...
-Επίσης, ο Τάσος Ρωσόπουλος, αναδείχθηκε από την σχετική διαγωνιστική διαδικασία γενικός διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πλην των ενημερωτικών ραδιοσταθμών της ΕΡΤ...
-Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο, επέστρεψε για τρίτη σεζόν στο MEGA, κατέκτησε την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της, με ποσοστό 21,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 και τη διαφορά από τον ανταγωνισμό να διαμορφώνεται σε τουλάχιστον 5,5 μονάδες. Ισχυρή ήταν η επίδοση του και στο γενικό σύνολο, όπου σημείωσε 22,4%. Η κάλυψη της εκπομπής άγγιξε τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους τηλεοπτικά κοινά τα ποσοστά έφτασαν το 24,6%....
-Αρχηγικό μέλος οργάνωσης που διέπραττε απάτες σε βάρος του ΕΦΚΑ φέρεται ο Φίλιππος Καμπούρης, πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος συνελήφθη, μαζί με τη σύζυγό του και άλλους 6...
-H επέκταση της συμφωνίας του ΣΚΑΙ με τoν ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της GBL από 2+1 χρόνια σε 3+1+1, δηλώνει ξεκάθαρα την στρατηγική που έχει ο Γιάννης Αλαφούζος για τον ΣΠΟΡ FM TV και το μπάσκετ. Μάλιστα, σε σύντομο χρονικ'ό διάστημα, υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές της πλατφόρμας...
-Μετά την απόκτηση των αγώνων Μυκόνου, Ηρακλή, Κολοσσό Ρόδου και Προμηθέα Π στο FIBA Europe Cup, οι επικεφαλείς αναζητούν την επόμενη κίνησή τους...
-Λεπτομέρειες απομένουν για να επιστρέψουν οι μεταδόσεις της WBL1, αλλά και της WL πόλο ανδρών και γυναικών στην ΕΡΤ...
-Κάποια τυπικά θέματα ανέβαλαν και την πρεμιέρα των μεταδόσεων του NFL στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ την Κυριακή...
-Για τα επόμενα δύο χρόνια η ΕΡΤ θα καλύπτει τους αγώνες της Super League στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σάλας...
-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!
Κ. Στουρνάρας

