Χωρίς Καλάθη και Αλεξάντερ ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Κολοσσό
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την πρώτη ευρωπαϊκή του ήττα, καθώς πλέον ταξιδεύει στη Ρόδο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Ωστόσο, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν από τον Δικέφαλο, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Νικ Καλάθης και Κάιλ Αλεξάντερ. Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πτέρνα, ενώ ο Καναδός σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του χέρι.
Υπενθυμίζεται πως ο Κλίφορντ Ομορούγι δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Αντρέα Τρινκιέρι και για ακόμη ένα παιχνίδι δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Αναλυτικά η 12άδα του ΠΑΟΚ:
ΠΑΟΚ (Τρινκιέρι): Γκρέι, Μήτρου-Λονγκ, Τάιρι, Όσμαν, Χουγκάζ, Χάτζινς, Κακλαμανάκης, Φόστερ, Περσίδης, Μοτιεγιούνας, Φίλλιος, Μουρ και Μπαζίνας.
Ομάδα:

