Με τον Νέτο πρωταγωνιστή η Τσέλσι λύγισε την Έβερτον - Αγωνία για Μαρτίνες
Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα η Τσέλσι, με τους «μπλε» να καθαρίζουν την Έβερτον με 2-0 μέσα στο «Χιλ Ντίκινσον» για την 7η αγωνιστική της Premier League, με τον Πέδρο Νέτο να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής σκοράροντας και τα δύο γκολ του αγώνα.
Οι Λονδρέζοι, μετά την πεντάρα απέναντι στην Μπόρνμουθ (5-1), πήραν ακόμη ένα τρίποντο και ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, η Έβερτον παρέμεινε 6η, ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, αναμένεται να… κατρακυλήσει στη βαθμολογία.
Αγωνία στην Τσέλσι, αλλά και γενικότερα σε ολόκληρο το Νησί, υπάρχει για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος στο 75ο λεπτό, έπειτα από σύγκρουση, έπεσε στο χορτάρι και χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Τη θέση του πήρε ο νεαρός Πέντερσεν, ενώ όλοι περιμένουν νεότερα για την κατάσταση του Αργεντινού τερματοφύλακα, μετά τον τραυματισμό του.
Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο καμία από τις δύο δεν κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό, με το 0-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ωστόσο, ο Νέτο έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο τελείωμα στο 46’ έγραψε το 1-0, βάζοντας την Τσέλσι σε θέση οδηγού, δίνοντάς το προβάδισμα στην ομάδα του με το καλημέρα της επανέναρξης του ματς.
Η Τσέλσι, αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ, συνέχισε να πιέζει για να βρει και δεύτερο τέρμα, ώστε να «κλειδώσει» οριστικά το τρίποντο. Για να συμβεί αυτό, όμως, χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι το 90ό λεπτό, όταν ο Νέτο, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0, χαρίζοντας χαμόγελα στους φίλους των «μπλε» του Λονδίνου.

