ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 May, 2024 - 16:45

Categories: 

«As»: «Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Ρογκαβόπουλο!»

 

Μετά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και οι οποίες θέλουν τον  Ολυμπιακό να πληρώνει το buy-out για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο στην Μπασκόνια πριν από λίγο καιρό, έρχεται και νέο ρεπορτάζ της «AS», που αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για τον Έλληνα φοργουορντ!

Η σεζόν τελείωσε για τους Βάσκους, αφού μετά τον αποκλεισμό με σκούπα που υπέστησαν από την Ρεάλ Μαδρίτης για τα play-off της Euroleague, δέχτηκαν ακόμη μία «σφαλιάρα» από τους «μερένχες» για την ACB που τους οδήγησε εκτός play-off στην Ισπανία. Έτσι, έχουν αφοσιωθεί άπαντες στην επόμενη σεζόν και το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για τον Ρογκαβόπουλο.

Ο 22χρονος άσος το καλοκαίρι υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Μπασκόνια και στην παρθενική του χρονιά στην Ευρωλίγκα μέτρησε 6.1 πόντους και 1.7 ριμπάουντ, σε 29 παιχνίδια, έχοντας ξεκινήσει και σε έξι βασικός.

Ομάδα: