ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

26 October, 2024 - 17:15

Categories: 

«Έμφραγμα» για τον Πανιώνιο στην Πάτρα στο 94'

Γκέλα στην Πάτρα για τον Πανιώνιο, χαμόγελα σε Κηφισιά και Καλαμάτα!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης  ήλεγχε το παιχνίδι για ένα ημίχρονο κόντρα στην Παναχαϊκή, προηγήθηκε στο 45' με τον Νοικοκυράκη, όμως ένα ανόητο πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς το οποίο δεν άφησε ο Ελευθεριάδης να περάσει ανεκμετάλλευτο, έδωσε πολύτιμο βαθμό στην Παναχαϊκή για το 1-1.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει από την αχαϊκή πρωτεύουσα με την 5η διαδοχική της νίκη στη φετινή Super League 2 και να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία του Β' ομίλου. Ο δρόμος άνοιξε στο 45' όταν από το κόρνερ που εκτελέστηκε από τα δεξιά ο Νοικοκυράκης, σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ στέλνοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

 

Η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Νίλι και τον Λεσάι τις οποίες σταμάτησε ο Γιαννακόπουλος.

 

Ωστόσο, ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος θα φύγει με τη νίκη από την Πάτρα, όμως ο Χρούστινετς στην προσπάθειά τού να απομακρύνει υπέπεσε σε πέναλτι καθώς χρησιμοποίησε το χέρι. Ο Ελευθεριάδης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

 

Το 

 

Ομάδα: