ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2024 - 21:49

Categories: 

«Απέδρασε» με Άμραμπατ η ΑΕΚ από το Κλεάνθης Βικελίδης» (1-2)

Εικόνα και καρδιά Πρωταθλήτριας επέδειξε  η ΑΕΚ θριαμβεύοντας του μαχητικού Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με 2-1 και πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου. Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα να παραμείνει ακλόνητο στην κορυφή της Super League με 72 πόντους, με έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και φιλοξενεί την προσεχή Τετάρτη στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι, αλλά και ένα παιχνίδι, η έκβαση του οποίου αναμένεται να κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την μάχη του φετινού τίτλου.

Αν και η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τον Άρη με το γκολ του Μορόν  στο 16’,. Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος  κατάφερε με γκολ του Σιντιμπέ στο 49’  και τον εκπληκτικό Άμραμπατ  στο 83΄ να γυρίσει το παιχνίδι, να φτάσει στη νίκη με 2-1 και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ είχε 28 τελικές εκ των οποίων οι 12 στην εστία αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπλητικό Χουτεσιώτη ο οποίος έσωσε πολλές φορές την ομάδα του.

 

Ομάδα: