ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

26 October, 2024 - 19:28

Categories: 

«Απέδρασε» ο Βόλος από το Αγρίνιο με πέναλτι του Κόντε!

Φρένα την ξέφρενη πορεία του Παναιτωλικού έβαλε ο Βόλος!

Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη χτύπησε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Κόντε για να αποδράσει με το διπλό από το Αγρίνιο (0-1).

Την ίδια ώρα το σύνολο του Πετράκη γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από πέντε αγώνες, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 26ο λεπτό. Τιμωρήθηκε βέβαια για τις χαμένες ευκαιρίες της και δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό.

 



Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά, με τον Βόλο να κυκλοφορεί την μπάλα, ενώ στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο και ο Παναιτωλικός. Στο 13ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μαυρίας έκανε τη σέντρα σουτ, αλλά ο Μύγας έδιωξε πάνω στη γραμμή. Ο Ρόα πήρε το ριμπάουντ μετά, αλλά τελικά απομάκρυνε ο Κόβατς.

 
 
 
 
 

 

 



Στο 26’ ο Στάγιτς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μεντιέτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι, μια απόφαση βέβαια που σηκώνει κουβέντα αφού ήταν αρκετά αυστηρή από τον διαιτητή. Τα νεύρα δεν έλειψαν στη συνέχεια, όπως και οι κίτρινες κάρτες, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και με αριθμητικό μειονέκτημα. Τελικά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

 
 
 
 
 



Καλύτερα μπήκε ο Βόλος στο δεύτερο ημίχρονο και απειλούσε περισσότερο. Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Μεντιέτα να κάνει τη σέντρα, ο Άλτμαν κατέβασε ωραία την μπάλα και έκανε και το σουτ, το οποίο ήταν κακό και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τσάβες.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έφτασε μια ανάσα πριν το γκολ, με τον Λουίς να πιάνει απίθανο σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κόβατς. Από το 80’ και μετά ο Βόλος είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να γίνεται απειλητικός, φτιάχνοντας τη μια φάση μετά την άλλη.

 
 
 
 
 



Τελικά η λύτρωση θα ερχόταν στις καθυστερήσεις, όταν ο Βόλος κέρδισε πέναλτι σε πτώση του Μεντιέτα και ο Κόντε στο 90+10’ έγραψε το 1-0 από την άσπρη βούλα. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να γνωρίζει την ήττα μετά από πέντε αγώνες και τον Βόλο να παίρνει την 3η του νίκη για φέτος.

Ομάδα: