ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2024 - 21:51

Categories: 

«Απέδρασε» ο Παναθηναϊκός από το «Κλ. Βικελίδης»

Με τον Σπόραρ να μπαίνει στο 46' και να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στο 62' και τον Μπράμπετς να σημειώνει αυτογκόλ στο 90+2', ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 2-0 του Άρη στο "Βικελίδης" και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου στην Super League.

Ο Παναθηναϊκός πήρε φόρα και δείχνει αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα στη μάχη του τίτλου. Μετά από το 2-1 επί της ΑΕΚ στην Λεωφόρο μεσοβδόμαδα, με ανατροπή, οι πράσινοι ανέβηκαν στην Θεσσαλονίκη για ένα κρίσιμο ματς κόντρα στον Άρη που θα τον βρουν μπροστά τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το φινάλε τους βρήκε να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Το πρώτο μέρος βρήκε τον Άρη να είναι καλύτερος στα σημεία και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς γκολ, όμως με την έναρξη του δεύτερου ο Τερίμ αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Σπόραρ και να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του (παίζοντας με δύο φορ και τρεις στην άμυνα) και δικαιώθηκε απόλυτα.

 

Και αυτό γιατί ο Σλοβένος επιθετικός εκτέλεσε τον Κουέστα με αψεγάδιαστο πλασέ στο 62ο λεπτό και στη συνέχεια οι συμπαίκτες του υπερασπίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμα που έδωσε στο τριφύλλι, για να βρουν μάλιστα και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις με το αυτογκόλ του Μπράμπετς, για να προσθέσουν το κερασάκι στην τούρτα.

 

Ομάδα: