ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

4 September, 2024 - 03:48

Categories: 

«Α moment to remember» στη NOVA, «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε και το νέο πρόγραμμα του City 106.1!

Η μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη είναι στο Novasports! Η Nova, δίνει την ευκαιρία στους φίλους του μπάσκετ και στους συνδρομητές της να απολαύσουν ζωντανά στο Novasports Start την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου τη μεγάλη εκδήλωση «Α moment to remember» που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη τιμώντας τον για την προσφορά του. 

Η βραδιά που διοργανώνει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ προς τιμήν του άσου του ελληνικού μπάσκετ, θα είναι μια αναγνώριση της προσφοράς του στο άθλημα και θα χαρακτηριστεί από την λαμπρότητα της εκδήλωσης και τη συμμετοχή εκλεκτών προσκεκλημένων καθώς και προσωπικοτήτων του ελληνικού αθλητισμού. Μετά την απόσυρση της φανέλας, θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας της ομάδας του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

 

H μετάδοση του Novasports θα ξεκινήσει από τις 20:00 με το Pre Event Show με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Δημήτρη Καρύδα και στο ρεπορτάζ τον Χρήστο Καούρη για όλα όσα θα συμβούν στο παρκέ του ΣΕΦ ενώ στις 21:15 θα ξεκινήσει η μαγική αυτή βραδιά σε περιγραφή και σχόλιο των Νικήτα Αυγουλή και Δημήτρη Καρύδα.  Η συγκινητική εκδήλωση “A moment to remember” θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Start καθώς και το κανάλι του novasports στο YouTube ενώ οι σπουδαιότερες στιγμές θα φιλοξενηθούν στο novasports.gr και τους επίσημους λογαριασμούς novasports στα social media. 

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και πάλι το ντοκιμαντέρ της σειράς Novasports Exclusive με τον ίδιο να αφηγείται και να αναπολεί στιγμές της καριέρας του.(Novasports Start, Παρασκευή 6/9 18:00),

 

«Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε

 

 

Γυναίκες δυναμικές, χαρισματικές, που ακτινοβολούν και πρωταγωνιστούν στη ζωή έρχονται να καθηλώσουν και τη νέα σεζόν στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε, «Ιστορίες Γυναικών»! Τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουν οι  συνδρομητές τον Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη στις 21:00 είναι «Lioness: The Nicola Adams Story» (3/9), «House of Kardashian, Επ.1-2» (10/9), «House of Kardashian, Επ.3» (17/9) και «Versace: Pain & Glory» (24/9).

 

Σε πρώτη προβολή οι συνδρομητές θα απολαύσουν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου (21:00) το ντοκιμαντέρ «Lioness: The Nicola Adams Story». Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή της Νίκολα Άνταμς, της πρωτοποριακής Βρετανίδας πυγμάχου που έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην πυγμαχία.

Η συνέχεια είναι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου (21:00) με τα δύο πρώτα επεισόδια και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου (21:00) με το 3ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «House of Kardashian». Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως καμία άλλη οικογένεια δεν καθορίζει την εποχή μας και δεν διχάζει τις απόψεις όπως οι Καρντάσιανς. Εστιάζοντας σε τρία μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner – την Kris, την Kim και την Kylie – αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ανατρέπει τις προσδοκίες και όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για τους Kardashians.

 

Την τελευταία Τρίτη του Σεπτεμβρίου (24/9, 21:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ «Versace: Pain & Glory» που ερευνά τη ζωή και την κληρονομιά του θρύλου της μόδας Τζιάνι Βερσάτσε, εξετάζοντας την άνοδό του στη δόξα, το καλλιτεχνικό του όραμα και τα τραγικά γεγονότα γύρω από τον θάνατό του.

 

Απόλαυσε τις «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV.

Tο νέο πρόγραμμα του City 106.1

Αναλυτικά το νέο καθημερινό πρόγραμμα του City 106.1:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

06.00-08.00 Δ. Καρυπίδης / Χ. Θανάσαινας

08.00-10.00 Κ. Τσατσαρός

10.00-12.00 Σ. Γκίνας

12.00-14.00 Κ. Βασιλόπουλος / Σ. Αναστασιάδης / Μ. Τσαλγατίδης

14.00-16.00 Α. Σαββόπουλος / Θ. Χαστάς / Π. Γκαμπράνης / Δ. Τυχάλας

16.00-18.00 Μ. Σαμολαδά

18.00-20.00 Χ. Θανάσαινας

20.00-22.00 Η. Κεμεντσετζίδης / Δ. Πιπερίδης

22.00-00.00 Α. Αβδελάς

00.00-04.00 Μ. Δανιηλίδης

 

Τα εν οίκω...

Πέντε μέρες μετά δημοσίευσαν την καταγγελία της Καρυστιανού για την ΕΡΤ, ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ!

 

 

 

Σε ανταπόκριση του  αιτήματος που διατύπωσε η Προέδρος του Συλλόγου Συγγενών και Θυμάτων-Πληγέντων των Τεμπών 2023, μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ συναντήθηκαν την Παρασκευή, 30 Αυγούστου, με την Πρόεδρο, Μαρία Καρυστιανού.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η κυρία Καρυστιανού εξέθεσε τον έντονο προβληματισμό της σχετικά με την ελλιπή κάλυψη των εξελίξεων στη διερεύνηση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 από μέρος των ΜΜΕ, κυρίως των τηλεοπτικών. Επανέλαβε τις σοβαρές καταγγελίες της εναντίον της διοίκησης της ΕΡΤ, η οποία δεν πρόβαλε τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο στις 5/6/2024 με θέμα: «Αίτημα 1.500.000 πολιτών για την τροποποίηση ποινικής ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας».

 

Με αφορμή τη σοβαρή καταγγελία η Ομοσπονδία όλων των Δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, ΠΟΕΣΥ, εξέδωσε ήδη αυστηρή ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, επεσήμαινε τα εξής :

 

«Η δημόσια ραδιοτηλεόραση οφείλει να καλύπτει με τη δέουσα προσοχή και αντικειμενικότητα, τηρώντας τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, όλα τα μείζονος ενδιαφέροντος θέματα.

 

Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ένα τόσο υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και δικαστικής διερεύνησης θέμα, όπως αυτό της τραγωδίας των Τεμπών. Υπενθυμίζει δε ότι κανείς και καμία αιτιολογία δεν επιτρέπει την αποσιώπηση  μιας συνέντευξης Τύπου».

 

Στη συνάντηση με τα μέλη των Δ.Σ. η  κυρία Καρυστιανού ενημέρωσε επίσης ότι η ίδια δεν έχει φιλοξενηθεί ποτέ σε πρόγραμμα της ΕΡΤ, πέρα από της κοινής λήψης δηλώσεις της, στα δελτία ειδήσεων, καθώς και ότι της απευθύνθηκε μόλις μία πρόσκληση η οποία τελικά ακυρώθηκε αναιτιολόγητα.

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών και Θυμάτων-Πληγέντων των Τεμπών 2023 ζήτησε τη βοήθεια της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ ως θεσμικών εκπροσώπων της δημοσιογραφικής κοινότητας ώστε να ενταθεί η δημοσιογραφική διερεύνηση και να αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια, καθώς, όπως υποστήριξε, εξελίσσεται προσπάθεια συγκάλυψης.

 

Τα μέλη των Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη των δημοσιογράφων, σε όλους τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι δικαίως ζητούν απόλυτη διαλεύκανση των αιτιών του πρωτοφανούς δυστυχήματος και απόδοση ευθυνών. Επιπλέον, τόνισαν ότι οι εργαζόμενοι στον Τύπο βρέθηκαν από την αρχή στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του κοινού και όλο αυτό το διάστημα οι δημοσιογράφοι στην πλειοψηφία τους, κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να βγει στο φως κάθε πτυχή της υπόθεσης η οποία αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

 

Συμφωνήθηκε να υπάρξει στο εξής στενότερη επαφή και πιο συντονισμένη προσπάθεια, ώστε το ρεπορτάζ και η δημοσιογραφική έρευνα να επιτελέσουν τον θεσμικό τους ρόλο ως μία από τις εγγυήσεις στην υπηρεσία της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Μαρία Νικόλτσιου στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στις 18:50...

-Το «MEGA Σαββατοκύριακο» επιστρέφει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 05:40, για πέμπτη σεζόν στο MEGA. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα, έρχονται με την ψυχραιμία και την ενσυναίσθηση που τους αναγνωρίζουν οι τηλεθεατές για να φέρουν και φέτος στο προσκήνιο όσα επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών...

-Το MEGA ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη νέα σεζόν. Ο Ουγγαρέζος θα είναι στο πάνελ στο πλευρό της Φαίης Σκορδά...

-Νέος διευθυντής του ΣΚΑΪ 100.3 ανέλαβε ξανά ο Βασίλης Χιώτης...

-Στις 21 Αυγούστου ο εκδότης των Παραπολιτικών και ιδιοκτήτης του ομότιτλου ραδιοσταθμού στους 90.1 Γιάννης Κουρτάκης, έκανε αίτηση στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας για να κατοχυρώσει τον τίτλο «Άσμα FM», η οποία έγινε δεκτή...

-Παραιτήθηκε ο Αλέκος Βασιλόπουλος από τη θέση του αρχισυντάκτη του µεσηµεριανού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΪ...

-Νέο μέλος στον Ελλάδα ΣΠΟΡ 94.3 είναι ο Στέλιος Ποτηράκης, ο οποίος θα ξεκινήσει άμεσα εκπομπές...

-Παρελθόν αποτελεἰ από την Cosmote TV, ύστερ από 14 χρόνια, η Αριάννα Παπαγιάννη...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

ksotourn@yahoo.com