ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 May, 2024 - 15:25

Categories: 

«Αbola»: «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πέδρο Μαρτίνς»

Το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς έρχεται στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα για την ανάληψη τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Η «Abola» αποκάλυψε πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές που εξετάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την θέση του προπονητή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

 

Ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2022 στην Αλ Γκαράφα, την οποία έφερε την φετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ, κατόρθωμα για το οποίο αναδείχθηκε και καλύτερος προπονητής της χρονιάς στην αραβική χώρα.

 

Το συμβόλαιό όμως του Πέδρο Μαρτίνς με το κλαμπ από το Κατάρ λήγει το προσεχές καλοκαίρι κι εκείνο θέλει σαν... τρελό να τον διατηρήσει στον πάγκο του. Έχει μάλιστα ήδη καταθέσει μία πρόταση για νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές, τις οποίες το δημοσίευμα χαρακτηρίζει αρκετά δελεαστικές.

Ωστόσο εκείνος δεν είναι ιδιαίτερα θετικός στο να παραμείνει στην αραβική χώρα και κάπου φαίνεται να μπορεί να... μπλεχτεί και ο Παναθηναϊκός, αφού υπάρχει πολύ καλή γνώμη για κείνον στους «πράσινους» και δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνει κίνηση για κείνον.

 

Υπενθυμίζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς εργάστηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Αύγουστο του 2022. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2020).

 

Ομάδα: