ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2024 - 16:08

Categories: 

«Βγαίνουν μπροστά» για τον Ολυμπιακό οι Ελ Κααμπί και Ροντινέι

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου στο Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

 

Μία νίκη, την οποία αναζητούσαν πάση θυσία οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που προέρχονταν από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Παναιτωλικό (0-0), Άρη (2-1) και Λιόν (2-0) στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League.

 

Αποτέλεσμα, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά σε πολλά επίπεδα και κυρίως στον ψυχολογικό τομέα ενόψει των δυο επόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων που περιμένουν τους «ερυθρόλευκους» κόντρα σε Μπράγκα (3/10) και Παναθηναϊκό (6/10). Μα πάνω απ’ όλα επέτρεψε στον Θρύλο να ξαναμπεί γερά στο κυνήγι του τίτλου εκμεταλλευόμενος την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη.

Σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League ο Ολυμπιακός έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δέκα φορές είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως «μέσα» στα περισσότερα τέρματα, είναι οι Ροντινέι και Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

 

Παράμετρος που επαναλήφθηκε και κόντρα τον Ατρόμητο. Ο μεν ο «Ρόντι» εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 40′ για το 1-0, ενώ ο Μαροκινός φορ, ερχόμενος από τον πάγκο διαμόρφωσε στο 74′ το τελικό 2-0 αξιοποιώντας με τον ιδανικότερο τρόπο την ασίστ του Χρήστου Μουζακίτη.

Ο μεν Βραζιλιάνος μπακ-χαφ μετράει ήδη δύο γκολ (σ.σ. το πρώτο μάλιστα ήταν το παρθενικό γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, πετυχαίνοντας το 0-1 στο 13′ κόντρα στον Βόλο), ενώ την περασμένη Κυριακή αύξησε τον λογαριασμό του.

Παράλληλα, ο Ροντινέι μετράει δύο ασίστ με αποδέκτη τον Ελ Κααμπί . Η πρώτη στο 0-3 απέναντι στην Λαμία και η δεύτερη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Άρη, με τον Μαροκινό να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 96ο λεπτό.

Όσον αφορά τον Ελ Κααμπί, ο περυσινός πρώτος σκόρερ του Θρύλου συνεχίζει από το σημείο όπου είχε … σταματήσει τη περασμένη σεζόν με … κερασάκι στην τούρτα το νικητήριο γκολ στον αξέχαστο τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα. Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, έφτασε αισίως τα τέσσερα γκολ και προηγείται στην λίστα των σκόρερς.

 

 

Ομάδα: