ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 July, 2024 - 17:31

Categories: 

«Βλέπει» Μακ Κίσικ η Μονακό

Η Μονακό ρίχνει ματιές στον Σακίλ ΜακΚίσικ. Οι Μονεγάσκοι έχουν βγει στην αγορά εδώ και καιρό ψάχνοντας για έναν γκαρντ/φόργουορντ και ο Αμερικανός του Ολυμπιακού είναι ένας παίκτης που τους αρέσει, έχοντας εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΜακΚίσικ δεσμεύεται με συμβόλαιο  με τους «ερυθρολεύκους, το οποίο ολοκληρώνεται το 2025. Κοινώς, εξαρτάται από τον Ολυμπιακό το τι θα ακολουθήσει. Η Μονακό ωστόσο δείχνει αρκετά επιθετική στο κυνήγι του Αμερικανού, αφού σκοπεύει να του προσφέρει διετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έχει στην ομάδα του Πειραιά.

Προς το παρόν πάντως ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί κάποια προσέγγιση από την Μονακό. Αυτό ωστόσο είναι σύνηθες, αφού συχνά οι ομάδες βολιδοσκοπούν τις προθέσεις ενός παίκτη μέσω του εκπροσώπου του προκειμένου να σιγουρευτούν ότι μπορούν να κινηθούν για την απόκτησή του.

 

Ομάδα: