ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 May, 2024 - 17:42

Categories: 

«Δίνει δύο εκατομμύρια ευρώ στην Σπέτσια για Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός»

 

Φουντώνουν οι αναφορές στην Ιταλία όπου σημειώνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα τα βρει με την Σπέτσια με ένα ποσό γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης. προκειμένου να αποκτήσει τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Πηγαίνοντάς το ένα βήμα… παρακάτω,  δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει ότι το «τριφύλλι» όχι μόνο τα έχει βρει με την ομάδα στην οποία ανήκει ο Πολωνός τερματοφύλακας, αλλά παραθέτει και συγκεκριμένα νούμερα…

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντοτε με όσα αναφέρει, ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο εκατομμύρια ευρώ στην Σπέτσια προκειμένου να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Ντραγκόφσκι, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης!

Θυμίζουμε ότι η ρήτρα αγοράς που είχε μπει στην αρχική συμφωνία των δύο ομάδων για τον 28χρονο γκολκίπερ ήταν αρκετά υψηλή, ήτοι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τους «πράσινους» να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Ντραγκόφσκι, να επιθυμούν την αγορά του και να κινούνται για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

 

Ομάδα: