ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 January, 2024 - 16:54

Categories: 

«Διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Λάτσι

 

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Ζίγκα Λάτσι, με τον 21χρονο στόπερ να αποχαιρετά μέσω ανάρτησης.

«Δεν φανταζόμουν τον αποχαιρετισμό μου με αυτόν τον τρόπο, αλλά ανεξάρτητα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, το προσωπικό, τους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου που με βοήθησαν τα τελευταία 4 χρόνια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό και θα ήθελα πολύ να μπορούσα να παίξω στην OPAP Arena μπροστά τους. Εύχομαι στον σύλλογο ό,τι καλύτερο στο μέλλον!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχετικό του ποστάρισμα στο instagram o Λάτσι.

Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον Σλοβένο άσο σε ηλικία 17 ετών από τη Μούρα. Το 2021 μεταπήδησε στην ΑΕΚ Β (με την οποία τη φετινή σεζόν είχε μόλις μία ολιγόλεπτη συμμετοχή), ενώ το καλοκαιρί του 2022 είχε δανειστεί για λίγους μήνες στην Κόπερ. Συνολικά, με την πρώτη ομάδα του «δικεφάλου» μέτρησε 15 συμμετοχές έχοντας μία ασίστ.

Ομάδα: