ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

30 May, 2024 - 04:19

Categories: 

«Καίγεται» η Ελλάδα!

«Καίγεται» ο Πειραιάς από τον κόσμο του Ολυμπιακού που έχει κατακλύσει τους δρόμους για να πανηγυρίσει την ιστορική ευρωπαϊκή κατάκτηση των «ερυθρολεύκων».

 

 

Καπνογόνα και βεγγαλικά έχουν κάνει τη νύχτα... μέρα, ενώ τα συνθήματα δονούν την ατμόσφαιρα. 

 

Το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά έχει «ντυθεί» στα κόκκινα για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, με προβολείς να αποτυπώνουν πάνω του το σήμα των «ερυθρολεύκων».

 

Η βραδιά θα είναι μεγάλη για τον κόσμο της ομάδας σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά την τιμητική του θα την έχει ο Πειραιάς, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να φτάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια το ανοιχτό διώροφο λεωφορείο με την αποστολή, η οποία αναμένεται ζήσει σκηνές αποθέωσης από τους φιλάθλους. 

 

Ηράκλειο: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό

 

Ξέφρενοι είναι οι πανηγυρισμοί στο Ηράκλειο , για τη νικη του Ολυμπιακού με 1-0 έναντι της Φιορεντίνα, στην παράταση του τελικού του Europa Conference League. 

 

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με τη λήξη του αγώνα , από κάθε σημείο της πόλης, βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας, απ' όπου ξεκίνησαν πορεία και μέσω του πεζόδρομου της Δικαιοσύνης, και κατέληξαν με συνθήματα στην πλατεία των Λιονταριών. 

 

Από τα πυροτεχνήματα η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα, με το κλίμα στο κέντρο της πόλης πανηγυρικό. Μέχρι και αυτή την ώρα οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται, από πλήθος φιλάθλων του Ολυμπιακού που παραμένουν στο σημείο. 

 

Κοκκίνισαν πλατείες σε Χανιά και Ρέθυμνο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού

 

Ζωηροί και ενθουσιώδεις οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό σε Χανιά και Ρέθυμνο. Με την ολοκλήρωση του αγώνα και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, οι πλατείες Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά και Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο πλημμυρίσανε από οπαδούς και φίλους της ομάδας μετά την αγωνία στο παιχνίδι και τη χαρά στην παράταση του. Βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, κόρνες, κασκόλ και φανέλες του Ολυμπιακού συνέθεσαν χρώμα και κλίμα στους νόμους της Δυτικής Κρήτης. Γνωστοί για την ένταση τους στις χαρές οι Κρητικοί απόψε γλεντούν τη νίκη της ομάδας τους. Οι ξεφρενοι πανηγυρισμοί συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα με τη συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών. 

 

Βόλος: Φλέγεται από τους πανηγυρισμούς η πρωτεύουσα της Μαγνησίας- Έχει κλείσει το κέντρο από χιλιάδες φιλάθλους

 

Πανζουρλισμός στο κέντρο Βόλου από χιλιάδες ανθρώπους που πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό και ζουν ανεπανάληπτες στιγμές στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

 

Χιλιάδες υποστηρικτές των ερυθρόλευκων κατεβαίνουν με κάθε μέσον προς το κέντρο και την παραλία, πανηγυρίζουν στους δρόμους κρατώντας σημαίες , κασκόλ , σκούφους και φανέλες με τα σήματα του "Θρύλου" και φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

 

Αυτοκίνητα που κορνάρουν συνεχώς με ανθρώπους ντυμένους στα κόκκινα κινούνται από κάθε περιοχή προς το κέντρο του Βόλου που έχει κλείσει από την αστυνομία αφού οι λεωφόροι Ιάσονος και Δημητριάδος είναι γεμάτες από κόσμο που πανηγυρίζει για την κατάκτηση του κυπέλλου.

 

Πυροτεχνήματα , κροτίδες και φωτοβολίδες δημιουργούν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα ενώ οι προβολείς στο λιμάνι κάνουν κυριολεκτικά την νύχτα  ημέρα, αφού οι χιλιάδες του κόσμου που βρίσκονταν στην παραλία και παρακολουθούσαν τον αγώνα από τεράστιες οθόνες έχουν κατακλύσει την περιοχή από το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδας μέχρι και στο Πανεπιστήμιο..

 

Όλος ο Βόλος πανηγυρίζει τη μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και καταφθάνουν συνεχώς χιλιάδες αυτοκίνητα από τη  Νέα Ιωνία, την Αγριά, τον Άναυρο, τον Άνω Βόλο στο κέντρο με σημαίες και κασκόλ και συμμετέχουν στους πανηγυρισμούς και ζουν τις ανεπανάληπτες στιγμές.

πηγή amna.gr