ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 March, 2024 - 18:42

«Καθάρισε» τον Μίλωνα ο Ολυμπιακός και πήρε θέση για τους τελικούς της Volley League

 

Σοβαρός, συγκροτημένος και το κυριότερο αισθητά βελτιωμένος με τους προηγούμενους ημιτελικούς του απέναντι στον Μίλωνα, παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στον πέμπτο καθοριστικό αγώνα του Ρέντη, όπου επικράτησε με 3-0 σετ της ομάδας της Νέας Σμύρνης (25-18, 25-18, 25-19) και τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους τελικούς της Volley League, όπου περιμένει ήδη ο Παναθηναϊκός.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν σχεδόν σε όλα τα σετ, καθώς δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους να ξεπεράσουν τους 20 πόντους σε κανένα από αυτά. Συγκεκριμένα, κατέκτησαν τα δύο πρώτα με σκορ 25-18 και το τελευταίο με 25-19.

Έτσι, η ομάδα του Πειραιά προκρίθηκε για 23η φορά στην ιστορία της σε τελικούς της κορυφαίας κατηγορίας στο βόλεϊ Ανδρών, ενώ αυτό θα είναι το όγδοο «αιώνιο» ραντεβού σε σειρά τελικών.

Κορυφαίοι του Ολυμπιακού ήταν οι Σαλβαδόρ Ιντάλγκο και Τόντσεκ Στερν με 15π. και 14π. αντίστοιχα.

Από τον Μίλωνα, ξεχώρισε ο Πέδρο Μολίνα με 10 πόντους, ο οποίος ήταν και μοναδικός διψήφιος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-19

 

Ομάδα: