ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 June, 2024 - 16:02

«Καμία συμφωνία Φενέρ – Ελ Κααμπί»

Άλλη διάσταση από τα όσα αναφέρει στο σχετικό της δημοσίευμα η γαλλική ιστοσελίδα, footmercato, έχει ο Γιαγκίζ Σαμπουτσουόγλου για το… φλερτ της Φενέρμπαχτσε με τον Ελ Κααμπί.

Ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος, είναι αυτός που αποκάλυψε την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ και όχι μόνο, αναφέρει σε τιτίβισμά του ότι δεν υπάρχει συμφωνία του Μαροκινού επιθετικού με την τουρκική ομάδα.

Επισημαίνει ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μια από τις ομάδες στις οποίες έχει προτείνει τον παίκτη ο μάνατζέρ του, αλλά δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί το deal.

«Είναι μια πρόταση του μάνατζερ του Ελ Κααμπί. Αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος. Ο εκπρόσωπος του παίκτη τον έχει προτείνει σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και την Φενέρμπαχτσε. Δεν υπάρχει υπογραφή ακόμη ή συμφωνία. Εάν η Φενέρμπαχτρσέ απαντήσει θετικά στην πρόταση του μάνατζέρ του και ολοκληρώσει την μεταγραφή θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπατσουαγί», αναφέρει.

Ομάδα: