ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 June, 2024 - 23:57

Categories: 

«Κλείνει» τον Πάντερ η Μακάμπι!

 

Εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Κέβιν Πάντερ έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, μετά και τις φήμες που θέλουν τον Αμερικανό γκαρντ να βρίσκεται μαζί με την Παρτίζαν σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας τους!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, επικαλούμενος βεβαίως και σερβικές πηγές, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του εκρηκτικού άσου!

Με δεδομένο πως ο Λορέντζο Μπράουν θα αποχωρήσει από την «ομάδα του λαού», το σύνολο του Όντεντ Κάτας στοχεύει σε ένα «βαρύ» όνομα που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο επιθετικό, αλλά και απρόβλεπτο παιχνίδι!

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 31χρονος γκαρντ/φόργουρντ μέτρησε 15 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια της Ευρωλίγκας, με το όνομά του να έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες της διοργάνωσης.