ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 April, 2024 - 22:48

«Λάμψη» από Πόρτερ Τζούνιορ στην Πυλαία!

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να χάνει για μία ασίστ το triple-double, ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα την Καρδίτσα 85-70 στο «παλατάκι» για την τρίτη αγωνιστική των play outs της Stoiximan Basket League και με δύο νίκες βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας, με -1 από την ΑΕΚ και +1 από Μαρούσι και Λαύριο, διεκδικώντας την έβδομη και την όγδοη θέση για τα πλέι οφ κι αφήνοντας τους Θεσσαλούς στην πέμπτη θέση κι ουσιαστικά εκτός στόχων για τη συνέχεια.

Ο «δικέφαλος» έφτασε το +6 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και, με τους Πόρτερ, Φρίντρικσον στην τρίτη και τέταρτη περίοδο, έφτασε σε διψήφιες διαφορές με δύο σερί 7-0.

Ο πρώην σταρ το ΝΒΑ είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ κι 9 ασίστ κι αποχώρησε γκρινιάζοντας στο Στάθη Νεραντζάκη λίγο πριν τη λήξη του ματς, έχοντας ως συμπαραστάτη τον Ισλανδό διεθνή γκαρντ με 17 και τον Αλστον με 18 πόντους.

Ομάδα: