ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 February, 2024 - 17:41

Categories: 

«Λευκή» ισοπαλία πρωτιάς για την Καλλιθέα στα Χανιά

 

Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της κορυφής στη Super League 2, με την Athens Kallithea FC και τα Χανιά να μένουν στο 0-0 στην Κρήτη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

Έτσι, η ομάδα της Καλλιθέας παρέμειναν πρώτοι και στο +6 από τους Κρητικούς, οι οποίοι όμως έπεσαν από τη 2η θέση.

Και αυτό διότι την ίδια ώρα, η Ηλιούπολη έπαιρνε σπουδαίο «διπλό» (1-2) στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πήρε το «τρίποντο» χάρη σε «χτύπημα» του Μπαρμπάρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν ανοίξει το σκορ με το σουτ του Μάντιτς στο 26', με τον Πατρινό -που είχε και δοκάρι στο 84'- να ισοφαρίζει στο 27'.

Σε ό, τι αφορά τα ματς των 15:00 για την 20ή «στροφή» του Βόρειου Ομίλου, η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 υποδεχόμενη την Κοζάνη χάρη στα τέρματα των Ηλιάδη (6') και Παπαγεωργίου (20'). Έτσι, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έμεινε στο -3 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό (ματς λιγότερο), ο οποίος νωρίτερα νίκησε εύκολα 2-0 τον Ηρακλή.

Νίκη με το ίδιο σκορ και για τον Απόλλωνα Πόντου κόντρα στον Καμπανιακό.