ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 August, 2024 - 16:45

Categories: 

«Μίλησε» η ελληνική ψυχή για την Εθνική κόντρα στην Αυστραλία!

 

Με την ελληνική ψυχή να κάνει την εμφάνισή της και να … προκαλεί εκκωφαντικό κρότο η Εθνική ομάδα λύγισε την … εφτάψυχη Αυστραλία με 77-71 για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ολυμπιάδας του Παρισιού και πλέον ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Πλέον η κατάκτηση της τρίτης προνομιούχου θέσης θα κριθεί από το αποτέλεσμα της Ισπανίας με τον Καναδά.

Εκπληκτική εμφάνιση για ακόμα μία φορά πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ, με τον Τόμας Γουόκαπ να ακολουθεί σε απόδοση στο καλύτερο παιχνίδι του με τα «γαλανόλευκα», με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να μετρά 18 πόντους (4/7τρ.), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα!

Από 13 πόντους είχαν οι Ντίνος Μήτογλου και Βασίλης Τολιόπουλος, οι οποίοι έδωσαν μεγάλες βοήθειες σε κρίσιμα σημεία, την ώρα όπου ο Καλάθης μέτρησε 7 πόντους και 8 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 36-53, 50-62, 71-77

 

Ομάδα: