ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2024 - 19:08

Categories: 

«Μαγικός» Παναθηναϊκός σάρωσε τη Λαμία!

 

Σε παράσταση υψηλού ποδοσφαιρικού θεάματος μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός την εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στην Λαμία τη οποία συνέτριψε στο «Αθ. Διάκος» για την έκτη αγωνιστική των πλει – οφ της SupeerLeague. Τέταρτη σερί νίκη για τον «Τριφύλλι» για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League , φτάνοντας τους 71 πόντους και έδειξε… έτοιμος για τον «τελικό» στην «OPAP Arena». Ιωαννίδης και Μπακασέτας έκαναν… ό,τι ήθελαν την άμυνα της ομάδας από την Φθιώτιδα, έχοντας από δύο γκολ έκαστος.

Μόλις στο 4’ ήρθε η πρώτη σημαντική  ευκαιρία για τους «πράσινους»  με την ωραία προσπάθεια του Ιωαννίδη και το γύρισμα από δεξιά, με τον Μπακασέτα να σουτάρει στο ύψος της περιοχής και τον Κοσέλεφ να διώχνει σε κόρνερ!

Το «ξεκλείδωσε» ο Βέρμπιτς

Η υπεροχή των «πρασίνων» απέφερε για πρώτη φορά καρπούς στο 23΄ με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς! Ο Σλοβένος εξτρέμ που είχε περάσει δευτερόλεπτα  πριν στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Μπερνάρ, πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Λημνιού στο δεξί δοκάρι και από κοντά έγραψε το 0-1. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Βέρμπιτς μετά τις 11 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, με την πρώτη του επαφή με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους φιλοξενούμενους, που έχασαν στο 36’ μοναδική ευκαιρία, με τη νέα κάθετη του Μπακασέτα για τον Ιωαννίδη, που πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ.

Γκολάρα από Μπακασέτα

Ο Παναθηναϊκός ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 45’. Μετά τη νέα φοβερή ενέργεια του Ιωαννίδη, που «άδειασε» τον Κορνέζο και γύρισε στον Μπακασέτα, ο οποίος με υπέροχο πλασέ από την περιοχή, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

«Μαγεία » Ιωαννίδη και 0-5

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε … «οne man show» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη, Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός ξεδίπλωσε στο χορτάρι πτυχές της ποιότητάς του ξεσηκώνοντας τους 2.500 οπαδούς των «πρασίνων».  Αρχικά στο 54’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά του Μπακασέτα ο 24χρονος φορ χρίστηκε σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-3. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, το «Τριφύλλι» στο 57’΄έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη επικράτησή του.  Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Βέρμπιτς γύρισε  από αριστερά, τον Λημνιό να σουτάρει, τον Κορνέζο να του βάζει την κόντρα, αλλά τον επερχόμενο Μπακασέτα να πλασάρει για το 0-4.

Ομάδα: