ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

9 September, 2024 - 16:34

Categories: 

«Μισός» ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

 

Μετρούν απουσίες στον Ολυμπιακό, ενόψει του αυριανού φιλικού κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ  στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9) σαφέστατα προκάλεσε πονοκεφάλους στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους άμεσους συνεργάτες του ενόψει της απαιτητικής εκκίνησης που περιμένει την ομάδα την νέα σεζόν. Άπαντες αγνιούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Σέρβος σέντερ.

Από ‘κει και πέρα, εκτός από την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα είναι ακόμη οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Φίλιπ Πετρούσεφ, οι οποίοι συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα και αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν ούτε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τέλος, οι άλλοι δύο που δεν υπολογίζονται με τον Ερυθρό Αστέρα είναι οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» είναι στην Κωνσταντινούπολη, λόγω των υποχρεώσεών τους με την Ευρωλίγκα.

Φυσικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Κίναν Έβανς και Μουσταφά Φαλ, οι οποίοι δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν για καιρό ακόμη, ειδικά ο Αμερικανός γκαρντ. Ωστόσο, είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Εβάν Φουρνιέ.

 

Ομάδα: