ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 June, 2024 - 11:09

Categories: 

«Μπάσιμο» ΠΑΟΚ για τον Μαντί Καμαρά

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Αφρικανός μέσος βρίσκεται ψηλά στην «ασπρόμαυρη» λίστα, από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Άλλωστε, στα «θέλω» του Ρουμάνου πριν αφήσει τη Θεσσαλονίκη, μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ήταν η έλευση ενός χαφ.

Ο Καμαρά, λοιπόν, έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής, από τη μεριά του, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Τούμπα, αφού είναι σημαντικό και για εκείνον η προοπτική συμμετοχής στο νέο Champions League.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκδηλώσει και κάποιες ομάδες από το εξωτερικό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» της απόκτησής του.

 
Ομάδα: