ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2024 - 21:32

Categories: 

«Μπήκε» ο Κόλεϊ στον ΠΑΟΚ

 

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες, ενώ στο τέλος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης με τη Στεάουα στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

O Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος της προπόνησης και, στη συνέχεια, δούλεψε ατομικά, ενώ οι Μπάμπα και Μπακαγιόκο έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση. Οι Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα, στις 12:00 στην Τούμπα θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» θα εκπροσωπήσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Οι Ρουμάνοι θα προπονηθούν στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τα πρώτα 15’ ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων.

Ομάδα: